Annonce
Esbjerg

Johannes leder efter Mohamed i Ribe

Johannes Engsig fra Ribe leder efter en ung mand, som formentlig hedder Mohamed og som mandag den 7. oktober betalte for et indkøb hos Aldi i Ribe, som Johannes Engsigs hustru foretog. Arkivfoto.

RIBE: Johannes Engsig fra Ribe vil meget gerne have fat i en hjælpsom ung mand, som efter alt at dømme hedder Mohamed. Han har således bedt avisen efterlyse den unge mand, som i sidste uge hjalp hans hustru.

- Min kone var mandag den 7. oktober i Aldi på Mosevej i Ribe for at købe ind. Efter flere blodpropper har hun problemer med hukommelsen, og da hun skulle betale for varerne gik klappen ned. Hun kunne ikke huske koden til sit dankort. Der opstod lidt forvirring, og hun ville så lægge varerne tilbage. Men en ung mand tilbød at betale regningen for min kone, oplyser Johannes Engsig.

- Min kone fik desværre ikke alle oplysninger om den hjælpsomme unge mand, så jeg vil gerne i kontakt med ham, siger Johannes Engsig.

Han oplyser, at kassedamen i Aldi skrev hans navn ned, og i følge Johannes Engsig hedder han noget i retning af Mohamed Zerafadi - og som navnet antyder er det altså en ung mand, som ikke er af etnisk dansk oprindelse.

Men Johannes Engsig vil altså meget gerne i forbindelse med den hjælpsomme unge mand, som har betalt for de varer hans kone købte hos Aldi sidste mandag. Johannes Engsig kan kontaktes på tlf. 25 34 10 83.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
SønderjyskE Fodbold For abonnenter

SønderjyskE kalder sig igen underdogs - og fire andre ting vi lærte i nederlaget til Brøndby

Annonce