Annonce
Vejen

John glæder sig til besøgende fra hele verden

John Kristensens bed and breakfast i Glejbjerg er indrettet med en lille hyggelig kvistaltan. Foto: Søren Dippel
Glejbjerg har fået et nyt bed and breakfast, og det er indrettet på førstesalen hjemme hos John Kristensen på Byvænget.

Glejbjerg: Der er efterhånden mange turister, som foretrækker at overnatte på en bed and breakfast frem for at booke sig ind på et hotelværelse, og spørger man i turistbranchen, lyder det samstemmende, at der i Danmark er behov for mange flere overnatningsmuligheder.

Den samme besked fik John Kristensen, da han kontaktede Udvikling Vejen for at høre om mulighederne for at indrettet en bed and breakfast på førstesalen hjemme i privaten på Byvænget i Glejbjerg.

Inspirationen havde han og hans kone, Gunhild, fået engang, de var på cykelferie på Als. Her havde de fundet en bed and breakfast på førstesalen af et hus, hvor de efter cykelturen sad på en lille hyggelig kvistaltan og nød et glas rødvin.

- Vi tænkte straks, at det kunne vi da også gøre hjemme i Glejbjerg. Børnene var flyttet hjemmefra, og snart går jeg på pension, siger John Kristensen, der for tre år siden gik i gang med at indrette husets førstesal til en bed and breakfast.

- Undervejs fik jeg god rådgivning hos Udvikling Vejen om, hvordan det skulle gøres. Jeg åbnede 1. maj med to værelser, hver med sin dobbeltseng, og et stort fællesrum og så selvfølgelig også en lille hyggelig kvistaltan, siger John Kristensen.

Annonce

Glejbjerg Bed and Breakfast

Glejbjerg Bed and Breakfast er indrettet på førstesalen af John og Gunhild Kristensens villa på Byvænget i Glejbjerg.

Her er der to værelser, hver med sin dobbeltseng.

Her er også et stort fællesrum, et fælles badeværelse og en lille fælles kvistaltan.

I haven kan overnattende bruge et bålsted og bage pandekager, ligesom man kan opholde sig i et orangeri.

30 kilometer til det hele

De første tre par gæster har allerede overnattet i ”Glejbjerg Bed and Breakfast”, som der står på skiltet, på visitkortet og ikke mindst på internettet.

- Jeg tror snart, at der vil begynde at komme fart på antallet af bookinger. Interesserede henvendelser fra både Kina og USA har vi også haft.

John Kristensen uddannede sig i sin tid som landmand, men fik aldrig anskaffet sig en landejendom. I stedet har han været medejer af Maskinland A/S i Vittarp, hvor han er ansat som maskinhandler.

- Her har jeg været i 33 år, men gå snart på pension. Men så får jeg også god tid til at drive min bed and breakfast. I Glejbjerg ligger vi lige midt i det hele. Her er cirka 30 kilometer til Esbjerg, Varde, Ribe, Vejen og Billund.

Og Glejbjerg Bed and Breakfast har derfor allerede en stor bunke turistbrochurer liggende klar, så turisterne kan finde frem til alle de attraktioner, der findes her på egnen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce