x
Annonce
EfB

John Lammers: Det er meget vigtigt, at vi får en ny spiller

John Lammers ærgrede sig over, at hans spillere lavede samme fejl som mod Lyngby - de overlod initiativet til modstanderen, da de kom foran. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
EfB-træner vil have øget konkurrence i offensiven. Silkeborg-træner Kent Nielsen mener, at EfB lige nu er hårdere ramt på selvtilliden end hans eget hold.

Om godt en uge – mandag aften 23.59 for at være helt præcis – lukker transfervinduet, og muligheden for at hente spillere på kontrakt, er forpasset i denne omgang. Det lægger et ikke uvæsentligt pres på EfB-ledelsen, fordi det er åbenlyst for enhver – også for træner John Lammers – at det er vigtigt, at der bliver tilført holdet mindst én ny spiller.

- Vi har brug for mere kvalitet på holdet, og vi har brug for mere konkurrence, så ja, vi skal have en ny spiller. Jeg ville ikke sætte position på, men vi har brug for mere målscorer-potentiale på vores hold, sagde John Lammers efter 2-2-kampen mod Silkeborg, og han tilføjede, at de to mistede point ikke havde gjort planerne om at tilføre truppen nyt blod hverken mere eller mindre presserende.

- Nej, det har hele tiden været meningen, og vi er i fuld gang med at afsøge markedet, sagde John Lammers, der ikke ville kommentere historien om, at EfB angiveligt skal have budt på den græske angriber Nikos Karelis, der i stedet foretrak millionerne i Brentford i The Championship i England.

- Der er så mange navne og så mange rygter, så jeg bruger ikke tid på at kommentere den slags. Vi melder noget ud, når der sker noget, sagde John Lammers.

Annonce

EfB er hårdest ramt

EfB-træneren var skuffet over de to mistede point, men han anså i øvrigt 2-2-resultatet mod Silkeborg for rimeligt.

- 2-2 er et fair resultat, når man kigger på kampens indhold. Vi starter godt, men så falder vi igen for langt tilbage og har slet ikke pres på bolden. Vi kommer ok ud til anden halvleg, men så scorer de et ”shitty” og fantastisk mål, og så skal vi forcere. Det gjorde vi fint, og jeg følte, at vi havde flere kræfter end dem til sidst, men vi spillede ikke kløgtigt nok, sagde John Lammers, mens Silkeborg-kollega Kent Nielsen gav sit eget hold kredit for, at EfB mistede initiativet i første halvleg.

- Vi tager nogle chancer i vores opspil og slipper godt fra det, og det gør dem bange for at gå for langt frem, fordi det var så varmt. Jeg synes ikke, at man kan se, at vi ikke har vundet endnu, og jeg er ikke i tvivl om, at EfB mentalt set er hårdere ramt end os på grund af forventningerne, sagde Kent Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Annonce