Annonce
EfB

John Lammers: Det er meget vigtigt, at vi får en ny spiller

John Lammers ærgrede sig over, at hans spillere lavede samme fejl som mod Lyngby - de overlod initiativet til modstanderen, da de kom foran. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
EfB-træner vil have øget konkurrence i offensiven. Silkeborg-træner Kent Nielsen mener, at EfB lige nu er hårdere ramt på selvtilliden end hans eget hold.

Om godt en uge – mandag aften 23.59 for at være helt præcis – lukker transfervinduet, og muligheden for at hente spillere på kontrakt, er forpasset i denne omgang. Det lægger et ikke uvæsentligt pres på EfB-ledelsen, fordi det er åbenlyst for enhver – også for træner John Lammers – at det er vigtigt, at der bliver tilført holdet mindst én ny spiller.

- Vi har brug for mere kvalitet på holdet, og vi har brug for mere konkurrence, så ja, vi skal have en ny spiller. Jeg ville ikke sætte position på, men vi har brug for mere målscorer-potentiale på vores hold, sagde John Lammers efter 2-2-kampen mod Silkeborg, og han tilføjede, at de to mistede point ikke havde gjort planerne om at tilføre truppen nyt blod hverken mere eller mindre presserende.

- Nej, det har hele tiden været meningen, og vi er i fuld gang med at afsøge markedet, sagde John Lammers, der ikke ville kommentere historien om, at EfB angiveligt skal have budt på den græske angriber Nikos Karelis, der i stedet foretrak millionerne i Brentford i The Championship i England.

- Der er så mange navne og så mange rygter, så jeg bruger ikke tid på at kommentere den slags. Vi melder noget ud, når der sker noget, sagde John Lammers.

Annonce

EfB er hårdest ramt

EfB-træneren var skuffet over de to mistede point, men han anså i øvrigt 2-2-resultatet mod Silkeborg for rimeligt.

- 2-2 er et fair resultat, når man kigger på kampens indhold. Vi starter godt, men så falder vi igen for langt tilbage og har slet ikke pres på bolden. Vi kommer ok ud til anden halvleg, men så scorer de et ”shitty” og fantastisk mål, og så skal vi forcere. Det gjorde vi fint, og jeg følte, at vi havde flere kræfter end dem til sidst, men vi spillede ikke kløgtigt nok, sagde John Lammers, mens Silkeborg-kollega Kent Nielsen gav sit eget hold kredit for, at EfB mistede initiativet i første halvleg.

- Vi tager nogle chancer i vores opspil og slipper godt fra det, og det gør dem bange for at gå for langt frem, fordi det var så varmt. Jeg synes ikke, at man kan se, at vi ikke har vundet endnu, og jeg er ikke i tvivl om, at EfB mentalt set er hårdere ramt end os på grund af forventningerne, sagde Kent Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener om flystøj: Det kan staten ikke være bekendt

Det er en urimelig behandling, mange af naboerne til de kommende F-35 kampfly i Skrydstrup har udsigt til at få. Fredag præsenterede et bredt politisk flertal en aftale, som vil koste skatteyderne 250 millioner kroner i forskellige former for kompensationer til de støjramte naboer. Det er i sig selv mange penge, men det er dog kun godt en procent af det beløb, som staten bruger på selve købet af de 27 nye fly. Når man køber fly for 20 milliarder kroner, skal man også være parat til at betale en anstændig pris for at undgå, at naboer kommer i økonomisk klemme, fordi deres boliger vil falde i værdi. Man kan af gode grunde ikke på forhånd vide, hvad det værditab bliver, og derfor kan der ikke på nuværende tidspunkt afsættes et fast beløb. Men det gør det politiske flertal i en aftale, der ud over at være for nærig også er alt for firkantet. Staten vil tilbyde 117 boligejere tættest på flyvestationen, der bor i en såkaldt rød zone, at de kan få opkøbt deres ejendom. Til gengæld er der cirka 1500 beboere i en såkaldt gul zone lidt længere væk, som kun vil blive tilbudt en støjsikring til 70.000 kroner. Forsvarsminister Trine Bramsen (S) forsvarer sig med, at der ikke er juridisk grundlag for at udbetale erstatning for det værditab, der måske vil blive på grund af den forøgede flystøj. Men så må det politiske flertal træde i karakter som lovgivere og sørge for, at dette juridiske grundlag bliver skabt. Det må selvfølgelig ikke blive et tag selv-bord for husejere, der bare vil kunne påstå, at de har fået et kæmpe værditab og derfor skal have en erstatning. Det skal være en uvildig instans, som konkret skal vurdere, om ejendommene i området kommer til at tabe mere i værdi, end de måske ellers ville have gjort, hvis der ikke var købt nye kampfly. Det vil betyde, at staten ikke på forhånd kan vide, hvad udgiften til at dække naboernes tab bliver. Men det er en regning, alle skatteydere må være parat til at betale.

Danmark

Agnes er dybt skuffet over flyerstatning: Det er fuldstændig uanstændigt

Annonce