Annonce
EfB

John Lammers: Det er meget vigtigt, at vi får en ny spiller

John Lammers ærgrede sig over, at hans spillere lavede samme fejl som mod Lyngby - de overlod initiativet til modstanderen, da de kom foran. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
EfB-træner vil have øget konkurrence i offensiven. Silkeborg-træner Kent Nielsen mener, at EfB lige nu er hårdere ramt på selvtilliden end hans eget hold.

Om godt en uge – mandag aften 23.59 for at være helt præcis – lukker transfervinduet, og muligheden for at hente spillere på kontrakt, er forpasset i denne omgang. Det lægger et ikke uvæsentligt pres på EfB-ledelsen, fordi det er åbenlyst for enhver – også for træner John Lammers – at det er vigtigt, at der bliver tilført holdet mindst én ny spiller.

- Vi har brug for mere kvalitet på holdet, og vi har brug for mere konkurrence, så ja, vi skal have en ny spiller. Jeg ville ikke sætte position på, men vi har brug for mere målscorer-potentiale på vores hold, sagde John Lammers efter 2-2-kampen mod Silkeborg, og han tilføjede, at de to mistede point ikke havde gjort planerne om at tilføre truppen nyt blod hverken mere eller mindre presserende.

- Nej, det har hele tiden været meningen, og vi er i fuld gang med at afsøge markedet, sagde John Lammers, der ikke ville kommentere historien om, at EfB angiveligt skal have budt på den græske angriber Nikos Karelis, der i stedet foretrak millionerne i Brentford i The Championship i England.

- Der er så mange navne og så mange rygter, så jeg bruger ikke tid på at kommentere den slags. Vi melder noget ud, når der sker noget, sagde John Lammers.

Annonce

EfB er hårdest ramt

EfB-træneren var skuffet over de to mistede point, men han anså i øvrigt 2-2-resultatet mod Silkeborg for rimeligt.

- 2-2 er et fair resultat, når man kigger på kampens indhold. Vi starter godt, men så falder vi igen for langt tilbage og har slet ikke pres på bolden. Vi kommer ok ud til anden halvleg, men så scorer de et ”shitty” og fantastisk mål, og så skal vi forcere. Det gjorde vi fint, og jeg følte, at vi havde flere kræfter end dem til sidst, men vi spillede ikke kløgtigt nok, sagde John Lammers, mens Silkeborg-kollega Kent Nielsen gav sit eget hold kredit for, at EfB mistede initiativet i første halvleg.

- Vi tager nogle chancer i vores opspil og slipper godt fra det, og det gør dem bange for at gå for langt frem, fordi det var så varmt. Jeg synes ikke, at man kan se, at vi ikke har vundet endnu, og jeg er ikke i tvivl om, at EfB mentalt set er hårdere ramt end os på grund af forventningerne, sagde Kent Nielsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce