Annonce
EfB

John Lammers: Min plan virkede ikke

John Lammers havde en plan, men den virkede bare slet ikke. Foto: Claus Fisker/Ritzau
EfB-træner savnede omtanke fra sit hold og kaldte præstationen mod Randers for gennemført dårlig. Han inddrager spillernes fridag i næste uge og er indstillet sig på at arbejde endnu hårdere. Kevin Conboy havde opmuntrende ord til sin tidligere klub.

EfB-træner John Lammers tog sin del af ansvaret for 3-0-nederlaget til Randers og erkendte, at hans plan med at spille med fire decideret offensive spillere aldrig lykkedes.

- Vi spillede det samme system, som vi plejer, men med nogle andre typer, og vi fandt aldrig balancen på holdet. Det er jo min fejl, fordi det er mig, der vælger spillerne, men når man står i vores situation, vil man forcere noget frem – specielt på hjemmebane – men det gik bare slet ikke. Det var en gennemført dårlig præstation. Spillerne arbejdede hårdt nok, men de spillede ikke med omtanke, mener John Lammers, der eksperimenterede med både Yuri Yakovenko og Adrian Petre i startformationen som en slags makkerpar i angrebet, men det kom aldrig til at fungere.

- Det har ellers set godt ud til træning, hvor vi har lavet masser af mål, men det fungerede ikke i kampen, og det kommer ikke til at ske igen fra start. Måske sidst i en kamp, hvis vi skal presse på for at score, men udgangspunktet er nu, at de to ikke skal spille sammen fra start, siger John Lammers.

Han krediterede den nye ghanesiske lejesvend, Mohammed Dauda, en stor arbejdsindsats, men han kunne også godt se, at han ikke fungerede på sin position på kanten. Den skal han heller ikke spille mere.

- Han skal spille centralt, enten som nier eller 10’er, det er der, han er bedst, mener John Lammers, der reagerer på det klare nederlag ved at inddrage spillernes fridag i næste uge.

- Jeg hader virkelig at inddrage fridage, men vi må arbejde endnu hårdere, træne endnu mere, hvis vi skal ud af det her, siger EfB-træneren.

Annonce

De er ramt på selvtilliden

Skal man tro den tidligere EfB’er Kevin Conboy, vil det ske.

Trods den elendige præstation i en kamp, som Randers ifølge Conboy havde fuldstændig under kontrol, har han tillid til, at EfB kommer ud af krisen.

- Det var ikke godt i dag, men jeg synes stadig, at EfB har mange gode spillere, og de har jo spillet til flere point, end de har. Derfor tror jeg da – og håber også – at de får det vendt, men man kan da godt mærke på dem, at de er ramt på selvtilliden, siger Kevin Conboy, der lige som sine holdkammerater på ingen måde lod sig overraske af den offensive formation, EfB stillede med.

- Vi havde forventet, at de ville komme busende og overfalde os, men det skete jo slet ikke, og da vi først kom foran, havde vi kampen, hvor vi gerne ville have den, siger Kevin Conboy.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Annonce