Annonce
Esbjerg

Johnny Madsen centrum i trekantdrama og sag om kvindevold

Johnny Madsen er blevet centrum i en trekantdrama på Fanø. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Fanø: Sangeren og kunstneren Johnny Madsen er blevet centrum i et drama, der skal behandles ved Retten i Esbjerg den 8. januar. Således er Madsens højre hånd, Jeanett Exner, angiveligt blevet overfaldet med spark i hovedet af Johnny Madsens kæreste i forbindelse med et arrangement i Madsens private hjem på Fanø. Det skriver eb.dk.

Jeanett Exner har ligesom Madsen senest været genstand for stor opmærksomhed i forbindelse med realityserien "Ja, for Fanø", der sendes på TV 2 Fri, og derudover har hun i årevis styret Johnny Madsens kalender samt en hel del mere.

Hverken Johnny Madsen eller Jeanett Exner ønsker at udtale sig til eb.dk, men kæresten fortæller til gengæld åbent, hvordan hun ser på episoden, der fandt sted i begyndelsen af august:

"Jeg er kæreste med og bor sammen med Johnny. Jeg vil ikke have Jeanett inden for dørene. Der har længe været et anstrengt forhold mellem Jeanett og mig. Den pågældende aften var der et stort offentligt arrangement foran Johnnys hus. Vi satte et skilt på døren ind til vores hjem, hvor der stod 'Ingen Adgang', fortæller kæresten til eb.dk.

Alligevel fandt hun Jeanett Exner i huset, og herefter skal kæresten altså have overfaldet Jeanett Exner.

Gennem en ansat i kulturhuset Realen på Fanø meddeler Jeanett Exner, at hun heller ikke ønsker at tale med JydskeVestkysten.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Udskriv en dosis sund fornuft i en fart

Udeblivelser er et regulært problem i sundsvæsenet. Fordi det er spild af de trængte velfærdsressourcer, når både højt specialiseret personale og dyrt udstyr må vente forgæves på en patient, der ikke dukker op på det afsatte tidspunkt. Derfor er det helt og aldeles håbløst, at et ufleksibelt system tidligere på året betød, at en succes på Kolding Sygehus måtte lægges i graven. Succesen var et forsøg, der gav patienter med en henvisning mulighed for selv at booke en tid til skanning fremfor blot at få stukket systemets tid ud. Forsøget fik antallet af udeblivelser til at falde fra i gennemsnit 14 om ugen til fire. Det viste sig nemlig, at fleksibiliteten betalte sig. At det for patienterne gjorde en forskel. Helt banalt i form af muligheden for at kunne booke en tid, som passede ind med øvrige gøremål. Og sikkert også i form af øget ansvarlighed. En tid, man selv har booket, er svær at udeblive fra. Et sådant forsøg skulle selvfølgelig ikke bare fortsætte, men bredes ud. Ikke bare til andre afdelinger på Kolding Sygehus, men på alle sygehuse. Skulle man tro. Men sundhedsloven er firkantet, og den foreskriver, at patienter skal have en konkret tid i hånden tre dage efter henvisningen. Altså levner loven ikke plads til patientens egen booking. Derfor døde forsøget. Trods et resultat, der uomtvisteligt var positivt for både patienter og sundhedsvæsen. Region Syddanmark skubber på for at få lov til at genoptage forsøget. Ros for det. Forsøget er i sin essens et eksempel på et sundhedsvæsen, der er til for borgerne og ikke det omvendte. Det bør derfor være en formsag for Sundheds- og Ældreministeriet at finde en gangbar vej gennem egne regler og bureaukrati, så patienterne igen kan tages med i planlægningen. Sundhedsloven sikrer vigtige patientrettigheder. Det er godt, og historien viser, at det er nødvendigt. Men det er et sygt sundhedsvæsen, der kvæler gode tiltag i et stift bureaukrati. Må sundhedsministeren reagere hurtigt: Der er brug for en dosis sund fornuft i en fart.

Esbjerg

Fødevarekontrol: For gammel frugt koster Brugsen i Bramming bøde på 30.000 kroner

Annonce