Annonce
Esbjerg

Johnny Madsen centrum i trekantdrama og sag om kvindevold

Johnny Madsen er blevet centrum i en trekantdrama på Fanø. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Fanø: Sangeren og kunstneren Johnny Madsen er blevet centrum i et drama, der skal behandles ved Retten i Esbjerg den 8. januar. Således er Madsens højre hånd, Jeanett Exner, angiveligt blevet overfaldet med spark i hovedet af Johnny Madsens kæreste i forbindelse med et arrangement i Madsens private hjem på Fanø. Det skriver eb.dk.

Jeanett Exner har ligesom Madsen senest været genstand for stor opmærksomhed i forbindelse med realityserien "Ja, for Fanø", der sendes på TV 2 Fri, og derudover har hun i årevis styret Johnny Madsens kalender samt en hel del mere.

Hverken Johnny Madsen eller Jeanett Exner ønsker at udtale sig til eb.dk, men kæresten fortæller til gengæld åbent, hvordan hun ser på episoden, der fandt sted i begyndelsen af august:

"Jeg er kæreste med og bor sammen med Johnny. Jeg vil ikke have Jeanett inden for dørene. Der har længe været et anstrengt forhold mellem Jeanett og mig. Den pågældende aften var der et stort offentligt arrangement foran Johnnys hus. Vi satte et skilt på døren ind til vores hjem, hvor der stod 'Ingen Adgang', fortæller kæresten til eb.dk.

Alligevel fandt hun Jeanett Exner i huset, og herefter skal kæresten altså have overfaldet Jeanett Exner.

Gennem en ansat i kulturhuset Realen på Fanø meddeler Jeanett Exner, at hun heller ikke ønsker at tale med JydskeVestkysten.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce