Annonce
Esbjerg

Johnnys mange projekter: Hustruen havde fået en sø, da hun kom hjem

Johnny Jensen fra Varming er en mand med mange projekter. Et af dem var at bygge et rundt hus, hvilket tog ham omkring fire år. Foto: Kåre Welinder
Annonce

Listen - de 5

  • Johnny Jensens næste projekt er en rund garage og et rundt orangeri, ligesom han inde i sin skov også har opført et stort, rundt bålsted med en stor selvbygget pizzaovn, der også er rund. En af døtrene bygger fuglekasser og sælger ved vejen i Varming. De har sjovt nok alle andre former end runde.
  • Familien har købt nabogrunden i Varming, hvor marken bruges til heste og huset blandt andet udlejes som air bnb. Dette har Johnny Jensen også selv renoveret, og istedet for at købe en trappe op til hemsen, kendte han en, der havde et egetræ, som han lavede til trappe, ligesom husets spisebord og hylder i huset også er hjemmelavede.
  • Udover de fem beboere i det runde hus har familien også hundene Coco og Shana, fire heste, en jumbovagtel, høns, katte samt kæle-hængebugsvinet Erling Futsko, der har sin egen instagram-profil.
  • Johnny Jensen har det med at kaste sig ud i projekter, han på forhånd har glemt at informere hustruen Marianne om. Han havde blandt andet en halv time tilbage af lejen på en rendegraver, hvilket endte med at blive til den sø i haven, han altid havde drømt om, ligesom han en dag havde den store hammer med hjem, der kunne lave den granitstolpe til foderbrættet, han gerne vil have. Stolpen står der i dag, men selve foderbrættet i teaktræ lader vente på sig.
  • Flere andre projekter var sat i søen i forbindelse med færdiggørelsen af husbyggeriet omkring årsskiftet 2004/2005. Meget er skubbet til fremtiden, fordi Johnny Jensen fik tre børn inden for få år, købte nabogrunden, skulle installere sprinkleranlæg, bygge shelters og mange mange andre projekter.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce