Annonce
Debat

Jollehavnen - set et stykke fra vandkanten

Læserbrev: Også jeg har fulgt med i de mange læsebreve omkring jollehavnen. Jeg har ingen aktier i jollehaven, og med risiko for at blive udskammet er her et lille bidrag.

Jeg har set den og synes, den er flot og funktionel.

Jollehaven er blevet vedtaget ved en demokratisk proces. Nogle blev tilfredse og andre det modsatte. Set fra sidelinjen kan man få det indtryk, at bureaukratiet er blevet så komplekst, at selv bureaukraterne, der har skabt bureaukratiet, ikke kan finde rundt i det. Dertil måske et brev, som godt kunne have haft en klarere tekst.

Annonce

Der er talrige gange blevet henvist til, at rigtig mange var og stadig er imod jollehavnen. Det kunne være rart at vide, hvor mange modstandere der egentlig er.

Ulf Matzen med bopælsadresse i Tyskland har i et læsebrev den 18. september 2021 ytret bekymring for de danske skatteydere. Det er hans gode ret. Samme bekymring har ikke de, som åbenbart vil fjerne jollehavnen med skattebetalte penge.

For nu at blive ved Ulf Matzens danske skattebekymringer så burde han være mere bekymret for andre projekter. Afrikansk svinepest er på fremmarch fra syd. Tyskland forholdt sig ikke dengang til faren.

Danske skatteydere og svinebranchen betalte ca. 70 mio. kr. opsætning af et vildsvinehegn til Tyskland. En opsætning, som fra tysk side blev mødt med voldsomme protester.

Jeg har en opfattelse af, at tysksindede landmænd i Danmark var rigtig glade for opsætningen? Tilsvarende retorik i forbindelse med igangsættelse af grænsekontrollen og opsætning af nummerpladescannere. Teknokratiske holdninger over for Danmark?

Protesterne kom fra flere fremtrædende tyske politikere, og der var indtænkt en sag ved EU-domstolen mod Danmark. Danmark blev udskammet af politikere i Nordtyskland og fremtrædende medlemmer fra det danske mindretal i Slesvig. Med hensyn til det sidste så er det et klart signal om, hvor sindelaget egentlig lå i den situation.

Et sindelag betalt med flere hundrede millioner danske skattekroner.

Annonce
Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Nej tak til fjernvarmepligt

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Ligeglad med dagbøder på en million: Tre mands kamp om et elkabel går nu ind i sit tredje år

Esbjerg For abonnenter

Eksperter anbefalede specialklasse til Wibekes søn - alligevel endte han i en almindelig folkeskoleklasse: - De kunne ligeså godt have sat ham i et bur

Erhverv For abonnenter

Pizzeria havde ingen penge og skyldte 1,4 millioner kroner: Direktør har nu fået tre års konkurskarantæne

Esbjerg

Kommunen får Ribe Biogas til at justere produktionen: - Godt at borgere reagerer på gener

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Kolding For abonnenter

Nyt byråd fritstiller topdirektør for tusindvis af ansatte øjeblikkeligt

Esbjerg For abonnenter

Byrådsflertal afviser Nye Borgerlige: Politikernes lønninger og goder fremstår helt tydelige for borgerne

Billund For abonnenter

Jens fylder 100 år: - Jeg har aldrig bekymret mig om ting, jeg ikke kan lave om på

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Kolding For abonnenter

Helle har ikke set sin nu afdøde biologiske far, siden hun var fem år gammel: Et opslag på Facebook bragte hende tættere på ham end nogensinde før

Varde For abonnenter

3F har svært ved at hjælpe bulgarske arbejdsmænd: Er tavse som en mur

Haderslev

Bohéme har udvidet: Webshop skal være med til at fremtidssikre den fysiske butik

Annonce