Annonce
Speedway

Jonas Jeppesen forlænger med Esbjerg Vikings

Jonas Jeppesen, til venstre, har netop forlænget sin aftale med Esbjerg Vikings, så i 2020 skal han igen ud at køre på hold med grandprix-kører Niels-Kristian Iversen. Foto: Sportxpress/Scanpix Ritzau
Stortalentet laver toårig aftale med denne sæsons sølvvindere, der også fortsætter med at have veteranerne Niels-Kristian Iversen og Bjarne Pedersen på holdet i 2020.

ESBJERG VIKINGS: Så er der en ny aftale på plads.

Den danske U21-mester Jonas Jeppesen fortsætter hos sølvvinderne fra Esbjerg Vikings, hvor parterne er blevet enige om en to årig aftale.

21-årige Jeppesen skulle egentlig have kørt for Holsted, men han blev udlånt til lokalrivalerne, da Holsted allerede have René Bach og Nicolai Klindt som B-kører - og i Esbjerg viste han meget hurtigt viste sit værd.

Og han var stærkt medvirkende til, at Vikings kronede en fin sæson med sølv i den afsluttende superfinale.

- Den aftale skulle bare forlænges, siger Esbjerg-holdleder Tom Paarup Madsen.

-Han faldt ind på holdet med det samme, og det har bare været det rigtige match fra start. Vi har været i stand til at forløse det store potentiale, der er i ham, og jeg tror på, at der er meget mere i vente fra en kører, som også bidrager i høj grad til den holdånd, som vi prioriterer så højt.

Jonas Jeppesen er udset til at få en vigtig rolle på holdet sammen med profiler som Niels-Kristian Iversen og Bjarne Pedersen, som Esbjerg Vikings også har aftaler med for den kommende sæson.

- Det sikrer en kontinuitet, som hele tiden har været målet.

Og Jonas Jeppesen var da heller ikke i tvivl om, at han skulle fortsætte i Esbjerg.

- Jeg kan se, at jeg udvikler mig meget ved at køre her. Jeg har haft min bedste sæson i karrieren hidtil, og det vil jeg bygge videre på.

- Jeg tror på, at vi sammen kan løfte tingene endnu mere. Med en aftale på to år har jeg en god base for de næste sæsoner, og så passer det perfekt for en knægt fra Bramming. Jeg glæder mig til fortsat at have hjemmebane på Granly Speedway Arena, lyder meldingen fra B-kører Jonas Jeppesen.

-

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce