Annonce
Tønder

Josef er tilbage i sit pizzeria: Nu skal der tages revanche

Josef Yücalbas, King of Pizza.
Rygproblemer har det seneste år gjort det svært for Josef Yücelbas at drive sin forretning i Agerskov, King of Pizza. Men nu er han for alvor tilbage igen, og det er med nye tiltag, blandt andet etableringen af en overdækket terrasse.
Annonce

Agerskov: Han har bagt pizzaer det meste af sit liv, men det seneste års tid er det ikke blevet til så meget.

Men det skal der laves om på nu, siger Josef Yücelbas, som i foråret 2019 overtog pizza- og grillbaren ved Hellevad-Bovvejen ved rundkørslen i Agerskov. Han kalder sin pizza- og grillbar King of Pizza.

- Jeg har i en periode været syg - jeg har haft problemer med ryggen - og føler ikke rigtigt, at jeg har kunnet leve op til det, jeg lovede folk, da jeg overtog forretningen sidste år. Jeg føler lidt, at jeg har svigtet, og det er jeg ked af, for jeg har fået en rigtig god modtagelse her i Agerskov, siger Josef Yücelbas.

Han er af tyrkisk afstamning, men voksede op i Horsens. Han har haft pizzeriaer rundt i hele Danmark, men har også haft sine udfordringer, ikke mindst helbredsmæssigt. I perioder har han blandt andet været ukampdygtig på grund af rygoperationer.

De helbredsmæssige problemer betyder dog ikke, at restauranten i Agerskov har holdt lukket, siden Josef overtog den sidste år. Han har haft folk til at passe den, men det har ikke været den store succes, siger han.

Annonce

Ikke tilfreds med afløserne

- De, der har passet butikken, mens jeg var syg, har ikke gjort det godt. Jeg var slet ikke tilfreds med dem, og det ved de også godt, understreger Josef Yücelbas.


Jeg føler lidt, at jeg har svigtet, og det er jeg ked af, for jeg har fået en rigtig god modtagelse her i Agerskov.

Josef Yücelbas, restaurantejer


Men nu skal der som sagt ske noget. Blandt andet er Josef Yücelbas ved at etablere en overdækket terrasse ud mod vejen. Den bliver cirka 25 kvadratmeter stor.

- Tidligere var der nogle markiser, men de var blevet falmede og så ærligt talt ikke godt ud mere. Derfor etablerer vi en nu overdækket terrasse. Bordene er blevet malet, der kommer nogle hængeblomster op, så vi får lidt stemning, og der kommer nye skilte på pladsen, fortæller Josef Yücelbas.

Der skal desuden males inde i selve restauranten, og Josef håber også at kunne tage den gårdhave, der hører til restauranten, i brug i løbet af sommeren.

På menukortet er der fortsat primært pizzaer, grillkyllinger og hjemmelavede burgere. En af Josef Yücelbas' specialiteter er en stor burger, der vejer et kilo.

- Den er dog ikke større, end at jeg selv godt kan spise mig igennem den, siger han med et smil.

Han er desuden kendt for pizzaer med enten pepperonikant eller baconkant.

- Derudover er jeg også åben for nye idéer, og jeg eksperimenterer gerne, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Annonce