Annonce
Esbjerg

Journalist skriver bog, der foregår i Ribe: Ung kvinde dræbt på Vadehavsø

Klaus Thodsen har skrevet en kriminalroman, hvor handlingen foregår i Ribe. Foto Mathias Løvgreen
”Stormvarsel” er navnet på en ny roman, som Klaus Thodsen fra Ribe har skrevet.

Ribe: Klaus Thodsen, der er journalist og forfatter og født og opvokset i Jedsted, har udgivet sin anden bog, der har fået titlen ”Stormvarsel”.

- Jeg blev journalist, da det i mine øjne var den bedste måde at komme i gang med at skrive historier, for det har altid interesseret mig. Det er derfor heller ikke tilfældigt, at min bachelor opgave var, at jeg medvirkede til at skrive en biografi for en tidligere barnestjerne, siger Klaus Thodsen.

Når jeg er journalist snorkler jeg rundt i overfladen, men jeg vil gerne dykke længere ned, og det er jo her oplagt, at skrive en bog hvor min fantasi også kan udfolde sig.

Klaus Thodsen

Den første bog fik rigtig meget medieomtale, og den solgte også rigtig godt. Derfor har han en klar forhåbning om, at denne bog kommer ligeså godt ud, og han håber på at runde 5.000 solgte eksemplarer.

Annonce

Bogens plot

På den lille ø Bregnø i Vadehavet er teenageren Lisbeth Madsen forelsket i sin skolekammerat, Aksel Knudsen. Men øen er delt i to stridende parter, og Lisbeth og Aksels familier befinder sig på hver deres side af striden. Derudover er Aksel øboernes hovedmistænkte i en gammel sag om dyremishandling.

Da Lisbeth Madsen en tidlig morgen findes myrdet i en mudret sø på en fåremark, falder alles mistanke omgående på Aksel Knudsen, og fronterne på Bregnø trækkes yderligere op. Den distræte og skarpsindige kriminalkommissær Have fra politiet i Ribe må forsøge at finde morderen, men hans efterforskning besværliggøres af en mangel på vidner og af øens interne stridigheder.


Stormvarsel udkommer den 2. april. Pressefoto

- Jeg har længe haft ideen og lysten til at skrive noget på egen hånd, og det er jo oplagt at starte med at skrive noget, der foregår et sted jeg kender. Det er årsagen til, at det er Ribe og Mandø, der er omdrejningspunktet. Jeg har familie på Mandø, og jeg er opvokset med alle historierne med stormfloder og bristede diger.

Klaus Thodsen

Klaus Thodsen er født i 1984. Han er født og opvokset i Jedsted. Han er uddannet journalist, og han har blandt andet været ansat som kommerciel redaktør på Berlingske, og han er i dag redaktør på erhvervsmediet MarketConnect.

En stor del af bogens handling foregår i området omkring Ribe i 1970'erne. Bogen koster 299 kroner.

- Når jeg er journalist, snorkler jeg rundt i overfladen, men jeg vil gerne dykke længere ned, og det er jo her oplagt at skrive en bog, hvor min fantasi også kan udfolde sig, siger Klaus Thodsen.

Han håber og tror på, at denne bog er den første i en trilogi, for der er allerede materiale i hovedet til en efterfølger.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Esbjerg raser over fortsat benspænd: Ghetto-loven står stadig i vejen for integration af ukrainske flygtninge-familier

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Se billederne: Allans hus kostede 85.000 kroner - det er noget gammelt lort

Esbjerg For abonnenter

Thomas' fingre var smeltet ind til senerne, men nu har han sagt farvel til førtidspension: Jeg vil hellere arbejde i mit eget firma

Sønderborg For abonnenter

Anklaget for mishandling af sine seks børn: Familiefar frygter udvisning til Kosovo

Esbjerg

Drama om milliard-projekt på Esbjerg Havn: Din Forsyning har tabt tålmodigheden og er klar med erstatningskrav mod leverandør af gigantisk flis-keddel

Han organiserede uroen og kastede brosten mod EU-forbeholdene og politiet: - Det var et snydevalg, og hadet var indædt

Kolding For abonnenter

Efter drabet på 22-årig kvinde: Nu vil Kate bare gerne væk fra stoffer og utryghed på Violvej

Esbjerg For abonnenter

Sidste skoledag kørte helt af sporet: Fire elever overfaldt 15-årig kammerat med knytnæveslag og skole advarer om nåle i karameller

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Sydjylland

Rovfuglene kommer: Kvinde hakket i hovedet

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Erhverv For abonnenter

Seneste regnskab viser et uventet underskud: Nu skærer dagligvarebutik en time af åbningstiden

Navne For abonnenter

I mange år mærkede tidligere folketingsmedlem ikke efter, når kroppen sagde fra: Nu har Marlene og familien sat forbruget kraftigt ned og taget en stor beslutning

Erhverv

Overvældende interesse for at købe nedlagt politistation: Kan ende i en budrunde

Annonce