Annonce
Aabenraa

Jubel- og juleferie: SønderjyskE vandt sidste hjemmekamp

SønderjyskEs Camilla Aastrup blev en for svær modstander for Rødovre. Foto: Timo Battefeld
Første halvleg var præget af nerver, men efter pausen satte SønderjyskEs håndbolddamer i 1. division modstanderne fra Rødovre under pres. Sejren kom i hus efter klogt spil, stærkt forsvarsarbejde på stregen og i målet samt lynhurtige kontraløb, hvormed SønderjyskE satte punktum for sæsonen.
Annonce

Aabenraa: SønderjyskEs håndbolddamer kan i den grad gå på fortjent juleferie efter en solid indsats mod Rødovre, der blev sendt hjem med et nederlag.

29:23 stod måltavlen på efter de to gange 30 minutters kamp, og det betyder, at SønderjyskE har konsolideret sig blandt de tre bedste i 1. division med 13 point. Det giver lidt ro, for det betyder, at SønderjyskE stadig kan blande sig i oprykningsspillet.

Det så dog lidt betænkeligt ud i første halvleg, hvor nerverne så ud til at spænde ben for de lyseblå: flere udvisninger og brændte straffekast betød, at begge hold fulgtes ad med en lille favør til udeholdet, som kunne gå til pausen med et forspring på to mål ved stillingen 12:14.

Annonce

Moral og kampgejst i behold

Det skulle dog vise sig, at SønderjyskEs piger ville det anderledes: stærkt og kontant forsvar, lynhurtige kontraløb og en god udnyttelse af fløjene bevirkede, at vægtstangen lige så stille tippede over til SønderjyskEs fordel. Ikke mindst på grund af målvogterske Dragana Petkovska, der med flere gode redninger og drømmepas i afgørende øjeblikke sørgede for at spillerne bevarede både moral og kampgejst.

I slutfasen kunne man ane begyndende gummi-arm hos begge hold. Flere oplagte målchancer blev forpasset, ligesom afslutningerne ikke var helt præcise. Sønderjyderne overlod for meget af initiativet til Rødovre, og det gav udeholdet lidt morgenluft - men kun forbigående. Efter en team-time-out små ti minutter før tid sad SønderjyskE solidt på resten af kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce