Annonce
forside

Jubelscene havde nær kostet sejren

SØNDERBORG: Da SUB Sønderborg Inter i weekenden spillede topkamp mod Lystrup Futsal, var det en utraditionel skade, der var med til at sætte sejren i fare for det sønderjyske hold.

Efter en sikker første halvleg for SUB Sønderborg Inter, hvor holdets anfører Zarif Borhani satte holdet i føring med to scoringer, landede anføreren nemlig forkert efter et hop i sin jubelscene og skadede sit ben.

Uden anfører på banen og med fraværende træner, blev anden halvleg udfordrende, og af to omgange indhentede Lystrup Futsal, så de to hold stod lige. Begge gange lykkedes det dog SUB Sønderborg Inter at komme i føring igen, og holdet vandt til sidst kampen 4-3.

- Det betyder rigtig meget med en sejr over så godt et hold. Det giver også noget selvtillid til drengene til de næste kampe, fortæller anføreren, der dog først selv regner med at kunne komme tilbage på træningsbanen om seks uger.

Lystrup Futsal - SUB Sønderborg Inter: 3-4 (0-2)

Futsal, Futsal Liga Vest, Herrer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce