Annonce
Tønder

Jubilar er klar med en folkegave

Skovfoged Torben Ravn fra Plantningsselskabet Sønderjylland ser frem til Naturens Dag i september, hvor selskabets 100 års jubilæumsgave, et nyt udflugtsmål i Løgumkloster Plantage, præsenteres for offentligheden. Arkivfoto: Erik Petersen
Det er ikke kun aktionærerne, der får glæde af Plantningsselskabet Sønderjyllands forestående 100-års jubilæum. Selskabet er ved at klargøre en folkegave, der indvies på Naturens Dag i Løgumkloster i september.
Annonce

LØGUMKLOSTER: De omkring 220 aktionærer i A/S Plantningsselskabet Sønderjylland kan senere på året se frem til en jubilæumsfest og til at modtage selskabets 100-års jubilæumsbog. Det bliver dog ikke kun aktionærer, medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer, der kan se frem til at få glæde af den forestående runde fødselsdag.

Som en slags folkegave er selskabet netop nu ved at klargøre et naturpleje-område i Løgumkloster Plantage, der er udset til at være et bynært udflugtsmål.

- Det drejer sig om 12 hektar hede, kaldt Armhusheden, fordi området tidligere hørte under fattiggården i Løgumkloster. Området blive ryddet, der kommer får, der opstilles infotavler, og så indvier vi det på Naturens Dag den 8. september med en gåtur efterfulgt af lammekød på grillen, fortæller skovfoged Torben Ravn.

Selv indvielsen foretages af Tønders borgmester Henrik Frandsen (V), der også er næstformand i plantningsselskabets bestyrelse.

Det drejer sig om 12 hektar hede, kaldt Armhusheden, fordi området tidligere hørte under fattiggården i Løgumkloster.

Torben Ravn, skovfoged, A/S Plantningsselskabet Sønderjylland, Løgumkloster

Annonce

Bestyrelsen

Efter årets generalforsamling fortsætter Per Bonefeld, Sydals, som formand for bestyrelsen.

Der var genvalgt til bestyrelsesmedlemmerne Peder Damgaard, Kollund, og Niels Jokum Hørlück, Rurup, mens Karen Smith, Rurup, blev nyvalgt som afløser for tidligere Tinglev-borgmester Susanne Beier, Korup, der efter 12 år i bestyrelsen ikke ønskede at fortsætte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Den gode fortælling

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce