Annonce
Aabenraa

Jule-and til alle: Julehjertebyen dækker op til gratis jule-middag

Røde Kro i Rødekro serverer jule-middag for alle i Julehjertebyen. Der bliver tale om 450 portioner jule-and, sovs og kartofler, rødkål og risalamande med dug på bordene, tallerkener og bestik. Arkivfoto: Timo Battefeld

Et Hjerte for Alle inviterer til gratis julemad i Julehjertebyen. Der dækkes op med duge på bordene og rigtigt bestik. Røde Kro leverer 450 mindre portioner jule-and med sovs og kartofler, rødkål og risalamande.

Aabenraa: Under overskriften "Mad, hygge og fællesskab" dækker Et Hjerte for Alle op til julemiddag i Julehjertebyen lørdag den 8. december, kl. 12.

Og jo - der er tale om "julemiddag", for menuen består af and, sovs og kartofler, rødkål samt den obligatoriske risalamande.

- Godt nok i små portioner, men det skyldes, at det gerne skal række til så mange som muligt, fortæller koordinator for Julehjertebyen Malene Bruhn.

Et Hjerte for Alle har nemlig engageret Røde Kro i Rødekro til at levere julemaden - 450 portioner i alt.

- Hvis vejret tillader det, så dækker vi op i Julehjertebyen med duge på bordene, rigtige tallerkener og rigtig bestik, forklarer hun.

Det skal være en julefest for alle, og derfor er det gratis at sætte sig til bords og nyde maden sammen med andre.

- Det er jo netop konceptet for Julehjertebyen: det er de gratis glæder, vi er kendt for. Og det er fællesskabet - glæden ved at give noget til hinanden - vi hylder ved denne lejlighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce