Annonce
Billund

Juleaften for Brugsen i Billund falder den 15. juni

Uddeler Steven Nielsen har nok at lave i disse dage. Mens han står i spidsen for den eksisterende Super Brugsen, er han i fuld gang med at få stillet inventaret op i den nye butik og få den gjort klar til åbningen den 15. juni. Foto: Keld Stampe.

Der er nu mindre end tre uger til, at den nye Super Brugsen i Billund for første gang slår dørene op. Uddeleren glæder sig som et lille barn til juleaften.

Billund: I år bliver det juleaften torsdag den 15. juni.

Det mener i hvert fald Steven Nielsen, uddeler i Super Brugsen. Her bliver dørene slået op til den nye brugs på Vejlevej, og det er noget, han glæder sig ualmindeligt meget til.

Arbejdet med at indrette den nye butik er allerede i fuld gang. En del af varerne er kommet op på hylderne, og i de kommende uger vil der komme mange flere.

Den nye forretning er en smule mindre end den nuværende - 1400 kvadratmeter mod de nuværende 1700 - men det er han sikker på, at kunderne ikke vil komme til at mærke noget til.

- Det føles meget større, fordi der er taget så mange gulvkølere og sat op ad væggen. Det frigør rigtigt meget plads, fortæller Steven Nielsen, mens han går rundt i den nye butik og sætter ting på plads.

Det føles meget større, fordi der er taget så mange gulvkølere og sat op ad væggen.

Steven Nielsen, uddeler
Ovnene i bagerafdelingen er helt nye. Bagerafdelingen er flyttet ind i selve butikken, som fremover vil åbne hver dag klokken 7. Foto: Keld Stampe.

Parkering ved døren

Som en af de væsentligste forbedringer i den nye butik påpeger Steven Nielsen, at kunderne får muligheden for at kunne parkere lige ved døren. Desuden bliver afdelingen med frugt og grønt lukket inde i glasvægge og døre, og det har en væsentlig fordel.

- Så kan vi holde temperaturen nede på 14-15 grader, så grøntsagerne holder sig meget bedre, påpeger Steven Nielsen.

I slagter- og delikatesseafdelingen bliver det muligt som kunne at følge med, når kødet bliver skåret ud. Bagerafdelingen flytter ind i selve butikken, og da forretningen i det hele taget er mere firkantet med knap så mange vinkler, er det langt mere overskuelig end den nuværende.

- Gangene er snorlige og meget mere åbne, så man kan komme på kryds og tværs. Der er ikke nogle reoler på tværs, så man ikke kan komme frem, siger Steven Nielsen.

Her i slagter- og delikatesseafdelingen bliver der mere åbent. Dermed vil kunderne kunne se, når medarbejderne er i sving i stedet for, at de som i dag står i et lokale bag butikken. Foto: Keld Stampe.
Annonce

Øget åbningstid

Det er torsdag den 15. juni, at den nye brugs for første gang slår dørene op. Det vil ske med gratis morgenmad og anden festivitas, og efterfølgende vil åbningstiderne blive udvidet ganske betragteligt.

- Den første dag åbner vi klokken 9, så vi kan nå at få det hele på plads. Men fra dagen efter begynder vi at åbne klokken 7, siger Steven Nielsen, som håber og forventer, at den nye forretning vil tiltrække yderligere kunder.

Der er budgetteret med en fremgang i omsætningen på fem procent. Et lidt konservativt budget, vil nogle måske mene, men det er helt med vilje.

- Det er sjovere at rende rundt med hænderne over hovedet, fordi det bliver endnu bedre, end blive skuffet, fordi vi ikke når det. Vi kommer til at lave en pæn forretning, hvis vi vækster med fem procent, siger Steven Nielsen.

Mange varer er allerede klar på hylderne. I den nye Super Brugsen vil der udover de gængse varer være hyldemeter med varer uden gluten og for veganere. Foto: Keld Stampe.
Annonce

Vil sælge alle varer

Den nuværende brugs lukker dørene for sidste gang lørdag den 10. juni for at gøre klar til åbningen i de nye lokaler. Bageren og delikatessen lukker dog allerede den 3. juni.

Steven Nielsen lover, at kunderne i de sidste dage i den gamle butik vil få nogle gode muligheder for at gøre en fornuftig handel.

- Vi satser på at sælge alle varer i butikken, så vi ikke skal flytte dem, siger Steven Nielsen.

Det er en velbevaret hemmelighed, hvad byggeriet af den nye forretning har kostet.

Steven Nielsen bruger i disse dage meget tid på at få stillet inventar op i den nye butik på Vejlevej. Samtidig skal der fyldes varer på hylderne, så butikken er klar til åbning den 15. juni. Foto: Keld Stampe.
Den 15. juni er juleaften. I hvert fald for uddeler Steven Nielsen, som ser meget frem til at kunne slå dørene op til den nye butik. Foto: Keld Stampe.
Sådan ser det ud inden for i den nye brugs. Foto: Keld Stampe.
Sådan ser det ud inden for i den nye brugs. Foto: Keld Stampe.
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Ventetid og uvished lægger låg på minkavleres fremtidsdrømme: Jens har lange udsigter til at kunne betale kreditorer

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Chefredaktør fra Tønder døde af kødædende bakterie: Nu fortæller hans kone, hvorfor hun sagde ja til at medvirke i dokumentar

Erhverv For abonnenter

Iværksætter i vild vækst: Her kører direktøren ud til medarbejderne og griller hamburgere og hotdogs

Esbjerg

Koster mere end 500 millioner kroner: Danmarks største havn får grønt lys til at blive endnu større

Sydjylland

Unge benzinbøller terroriserer Sønderjylland: Nu beder politiet forældrene om hjælp

Sønderborg

1000 mennesker, latter, taler og komik: De frivillige blev hyldet med tre priser og stor fest

Sydjylland For abonnenter

Ninna er kok og knokler op til 50 timer om ugen: Kro er tvunget til at holde lukket flere dage

Billund

Mænds Mødesteder blev kåret som Årets Sociale Forening: - Vi føler os virkelig værdsat

Kolding

Se alle billederne: - Disse biler har ikke været samlet noget sted i Europa i meget lang tid

Esbjerg

Lokal erhvervskomet begyndte som butikselev hos Jysk: Nu får han ansvaret for 26.500 ansatte i Lars Larsens livsværk

Kolding

Politiet efter genåbning af nattelivet: - Vi kan godt mærke, at der er flere unge mennesker, der skal lære at være i byen

Varde For abonnenter

Faktatjek: Har en sosu-assistent virkelig kun seks timers praktisk arbejde om ugen?

Tønder

Hundredevis af Lego-byggere samlet: Se nogle af deres vilde modeller her

Annonce