Annonce
Esbjerg

Julefrokostbuffet og bugnende gavebord: Ribe Golfklub afviklede sin årlige jule-golfturnering

På trods af, at det regnfulde efterårsvejr havde ødelagt muligheden for at spille på fire af de første ni huller, fik Ribe Golfklub afviklet sin årlige juleturnering med højt humør. Her ses turneringens vindere. Foto: Ribe Golfklub

Ribe: Det var med både golfspil, julefrokostbuffet og et bugnende gavebord, at Ribe Golfklub søndag 24. november afviklede sin årlige jule-golfturnering med Frifelt El som sponsor.

Det skriver Ribe Golfklub i en pressemeddelelse.

De tre vinderhold på de første ni huller blev med 61 point Susanne Petersen, Kjeld Nissen og Tove B. Korsholm, med 59 point Verner Juhl, Lis Sprecher, Erik P. Danielsen og Aase Jensen og med 57 point Erling Pedersen, Keth Lauridsen, Ella Sørensen og Henrik Wolf.

På de sidste ni huller blev det Anne K. Pedersen, Egon Sørensen, Arne Schmidt og Sine Marie Møller, der med 61 point løb med sejren. Helle K. Hansen, Simon Jermin, Hanne Sørensen og Svend Andersen fik 50 point, mens Jonna Skov, Bent S. Christensen, Gerda Lauritzen og Aage Andersen fik 49 point.

Ud over præmierne til ovenstående vindere var der også belønninger til turneringens nummer fire, fem, seks og syv - og de nederste hold i tabellen fik "tudekiks" som trøst, skriver golfklubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Hul igennem til ny vandrutsjebane

Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Indland

Henriette Zobel er død 

Annonce