Annonce
Sønderborg

Julegospelkoncert i Sønderborg var udsolgt sidste år - nu er der nye billetter

Sønderborg: Sidste års var der udsolgt, da New Hope Gospel Choir gav julekoncert - og koret har nu sat billetterne til salg til dette års julekoncert i Mariekirken torsdag 5. december kl. 19.30.

Når New Hope Gospel Choir synger julen ind, sker det med en blanding af kendte julegospelsange, nyfortolkninger af kendte julesange og sange skrevet af korleder May Jeznach Madsen og pianist Steffen Bay.

Publikum får også mulighed for at deltage i fællessang, og koret gør sig umage for at skabe en oplevelse, der både kalder på glæde og håb - og samtidig giver plads til eftertænksomhed og refleksion. Der bliver fokus på julens budskab om tro, håb og kærlighed.

New Hope Gospel Choir er en del af Gospelfællesskabet Sønderborg, som består af omkring 200 sangere, der mødes på ugebasis i fem forskellige gospelkor. Gospelfællesskabet Sønderborg er udtaget til finalen i konkurrencen om at blive Årets Fantastiske Fællesskab i Syd- og Sønderjylland sammen med fire andre fællesskaber. Afgørelsen finder sted i november måned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Vej spærret: Store mængder regn giver problemer i Kolding

Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Esbjerg

Video: Molboarbejde med massive vandmasser: Bilka-kryds oversvømmet da store regnmængder blev pumpet i ring

Annonce