Annonce
Sønderborg

Julegospelkoncert i Sønderborg var udsolgt sidste år - nu er der nye billetter

Sønderborg: Sidste års var der udsolgt, da New Hope Gospel Choir gav julekoncert - og koret har nu sat billetterne til salg til dette års julekoncert i Mariekirken torsdag 5. december kl. 19.30.

Når New Hope Gospel Choir synger julen ind, sker det med en blanding af kendte julegospelsange, nyfortolkninger af kendte julesange og sange skrevet af korleder May Jeznach Madsen og pianist Steffen Bay.

Publikum får også mulighed for at deltage i fællessang, og koret gør sig umage for at skabe en oplevelse, der både kalder på glæde og håb - og samtidig giver plads til eftertænksomhed og refleksion. Der bliver fokus på julens budskab om tro, håb og kærlighed.

New Hope Gospel Choir er en del af Gospelfællesskabet Sønderborg, som består af omkring 200 sangere, der mødes på ugebasis i fem forskellige gospelkor. Gospelfællesskabet Sønderborg er udtaget til finalen i konkurrencen om at blive Årets Fantastiske Fællesskab i Syd- og Sønderjylland sammen med fire andre fællesskaber. Afgørelsen finder sted i november måned.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Danmark skal hænge sammen

Kan man forestille sig en situation, hvor det offentlige dropper investeringen i vejnettet i dele af landet, så borgerne selv må i gang med asfalteringen? Nej selvsagt ikke. Men faktisk er det nogenlunde en parallel beslutning, vores regering har truffet ved at ikke at afsætte midler til bredbåndspuljen i sit udspil til finanslov. Danmark er på vej til at blive næsten 100 procent digitaliseret. Det rummer mange fordele. Både i dialogen med myndighederne og i privatlivet kan det meste hurtigt og bekvemt ordnes via nettet, der samtidig giver adgang til et uendeligt univers af information og underholdning. Forudsætningen for at være en del af det moderne Danmark er hurtigt, stabilt internet. Imidlertid er det fortsat steder i landet, hvor borgerne ikke har denne mulighed. Hermed er de berørte koblet af en central del af infrastrukturen. Konsekvenserne er logiske. Unge familier vælger landet fra, hvis der ikke er net af tilstrækkelig kvalitet. Man skubber således yderligere på den affolkning, der allerede er sat ind af andre årsager. Kreditinstitutternes uvilje til at yde lån til boligkøb i den knap så tæt befolkede del af landet er i forvejen et problem. Men er der heller ikke netforbindelser af en antagelig kvalitet kan boliger på landet blive usælgelige. Samtidig er det svært at drive virksomhed uden bredbånd. Både det lille mekanikerværksted i landsbyen og den moderne landmand er afhængig af computeren. Ansvaret for netforbindelser kan man ligeså lidt som byggeri af veje eller broer pålægge den enkelte. Et eksempel fra Fyn viser således, at det kan koste privatpersoner op til godt 270.000 kroner at få etableret en individuel forbindelse med fibernet. Naturligvis skal staten være sparsommelig. Men en pulje på 100 millioner kroner er ingen kæmpepost på statens samlede udgifter, der i 2018 var på næsten 700 milliarder kroner. For borgerne kan hurtig adgang til nettet til gengæld gøre en verden til forskel. Danmark skal hænge sammen.

Annonce