Annonce
Aabenraa

Julehjælp på vej til børnene: 317 familier støttes med 512.000 kroner

Årets hjælp fra Et Hjerte for Alle er nu delt ud. Foto: Ludvig Dittmann
I løbet af denne uge får 317 børnefamilier i Aabenraa Kommune besked om, at de kan se frem til en lidt bedre jul, end de måske ellers havde regnet med. De deler nemlig 512.000 kroner fra Et Hjerte for Alle.

Aabenraa: Flere får, og de, der får, bliver også tildelt lidt mere.

317 børnefamilier i Aabenraa Kommune modtager inden ugens udgang det glade budskab om, at de er blandt dem, der i år får gavn og glæde af hjælpen fra Et Hjerte for Alle-indsamlingen.

I alt næsten 512.000 kroner - helt præcist 511.700 kroner - fordeles blandt 317 familier, og det betyder, at hjælpen fra årets indsamling overgår resultatet fra 2018. Her fik 311 familier julehjælp fra Et Hjerte for Alle for i alt 481.000 kroner.

Det er naturligvis ikke alle ansøgere, der har fået ja, for med assistance fra Aabenraa Kommunes borgerservice bliver en del sorteret fra undervejs.

Det gælder for eksempel ansøgere, der bor uden for Aabenraa Kommune, ligesom det, der karakteriseres som dobbeltansøgninger, er blevet fjernet, inden pengene blev delt ud.

- Efter at have rundet borgerservice føler jeg mig sikker på, at beslutningen om, hvem der skulle have hjælpen, er sket ud fra korrekte oplysninger, siger Orla Jensen, sekretær i Et Hjerte for Alle.

De penge, der gives til Et Hjerte for Alle i resten af julen, bliver uddelt op til jul i 2020.

På samme måde som 402.000 kroner fra julen i 2018 blev overført til årets uddeling. Det beløb er i øvrigt rekordstort i Et Hjerte for Alles historie.

Annonce

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Annonce