Annonce
Aabenraa

Julehjælp på vej til børnene: 317 familier støttes med 512.000 kroner

Årets hjælp fra Et Hjerte for Alle er nu delt ud. Foto: Ludvig Dittmann
I løbet af denne uge får 317 børnefamilier i Aabenraa Kommune besked om, at de kan se frem til en lidt bedre jul, end de måske ellers havde regnet med. De deler nemlig 512.000 kroner fra Et Hjerte for Alle.
Annonce

Aabenraa: Flere får, og de, der får, bliver også tildelt lidt mere.

317 børnefamilier i Aabenraa Kommune modtager inden ugens udgang det glade budskab om, at de er blandt dem, der i år får gavn og glæde af hjælpen fra Et Hjerte for Alle-indsamlingen.

I alt næsten 512.000 kroner - helt præcist 511.700 kroner - fordeles blandt 317 familier, og det betyder, at hjælpen fra årets indsamling overgår resultatet fra 2018. Her fik 311 familier julehjælp fra Et Hjerte for Alle for i alt 481.000 kroner.

Det er naturligvis ikke alle ansøgere, der har fået ja, for med assistance fra Aabenraa Kommunes borgerservice bliver en del sorteret fra undervejs.

Det gælder for eksempel ansøgere, der bor uden for Aabenraa Kommune, ligesom det, der karakteriseres som dobbeltansøgninger, er blevet fjernet, inden pengene blev delt ud.

- Efter at have rundet borgerservice føler jeg mig sikker på, at beslutningen om, hvem der skulle have hjælpen, er sket ud fra korrekte oplysninger, siger Orla Jensen, sekretær i Et Hjerte for Alle.

De penge, der gives til Et Hjerte for Alle i resten af julen, bliver uddelt op til jul i 2020.

På samme måde som 402.000 kroner fra julen i 2018 blev overført til årets uddeling. Det beløb er i øvrigt rekordstort i Et Hjerte for Alles historie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Tanja har været sygemeldt med stress tre gange: - Jeg kan bedre holde til presset, når jeg arbejder hjemme

Kolding

Nyt forsøg i Kolding Kommune: Nu må Tanja og kollegaerne arbejde hjemme i op til tre dage om ugen

Annonce