Annonce
Kultur

Julehjerteby holder åbent til black friday

Julehjertebyen er flot og hyggelig om aftenen, når den er oplyst. Siden de frivillige opgav at holde aftenåbent om torsdagen, har byen ikke været åben om aftenen. Men det bliver den ekstraordinært på fredag, når der er black friday. Arkivfoto
Når butikkerne holder aftenåbent til black friday på fredag den 29. november, følger Julehjertebyen trop. Her kan købe billig aftensmad og få et afbræk i juleshoppingen.
Annonce

Aabenraa: Aftenåbent er et tiltag, som Julehjertebyen har prøvet af før uden den store succes, men nu prøver de frivillige igen.

På fredag den 29. november er der nemlig black friday, hvilket betyder, at butikkerne i Aabenraa holder åbent til klokken 22. Det har fået de frivillige i Julehjertebyen til holde ekstraordinært åbent i byen på Storetorv fra klokken 17-22.

- Julehjertebyen er jo så flot og hyggelig om aftenen med alle lysene, og når nu butikkerne på gågaden har åbent, vil vi gerne bakke op og åbne Julehjertebyen også, fortæller tovholder for byen på Storetorv, Malene Bruhn.

Byen holder ikke kun åbent, for de frivillige vil også gerne give kunderne i byen en oplevelse og et pusterum midt i shoppingen og serverer derfor en speciel ret - en julegryde med ris, som gæsterne kan købe for 25 kroner.

- Der vil også være musik på scenen, så vi får skabt nogle hyggelige omgivelser. Vi håber, det bliver en succes, for da vi lukkede vores torsdagsåbent, var det fordi det frivillige arbejde var for stort i forhold til antallet af besøgende. Men hvis aftenåbningen på fredag bliver en succes, så gentager vi det til næste år, siger Malene Bruhn

Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce