Annonce
Kolding

Julehjerter: - Min hund løb fra mig og løb lige hen til Morten

17 år gik der, fra Mia og Morten første gang mødte hinanden til de blev kæreste. Foto: Søren Gylling
Kærligheden står centralt i julens budskab. Julen er hjerternes fest, siger man. Derfor hylder vi kærligheden i årets julekalender, hvor du gennem december kan møde 24 par fra Kolding, som alle fortæller om det første møde, hvad der binder dem sammen og om deres første fælles jul .
Annonce

Mia Bergholz og Morten Jeppesen. Begge 43 år. Mødte hinanden i 1996. Kærester i 2013.

Hvordan mødte i hinanden?

- Jeg mødte Morten første gang en sen nattetime på en trappesten i Kolding midtby i 1996. Jeg lagde mærke til hans blå øjne, og at vi helt sikkert havde en god kemi. Men vi blev først kærester 17 år senere, siger Mia Bergholz.

- Jeg skulle rejse til Indonesien dagen efter for at arbejde som dykkerinstruktør på Bali, så der skulle ikke lige ske noget på kærestefronten, fortæller Morten Jeppesen.

- Jeg blev gift og nåede at få to børn med min eksmand, inden vi blev skilt. Senere fandt jeg Morten på Facebook og skrev til ham, at jeg stadig kunne huske hans blå øjne, og om han kunne huske mig. Han lovede, at han ville sige til, når han kom hjem til Danmark igen. Det gjorde han nu ikke, så det endte med, at jeg helt tilfældigt mødte ham på en strand. Min hund løb fra mig og løb lige hen til Morten, der sad og hyggede sig med et par venner. Derefter begyndte vi at se hinanden, først som venner, men i 2013 fandt vi ud af, at vi nok skulle være kærester, fortæller Mia Bergholz.

Hvad er det, der binder jer sammen?

- Vi er mega forskellige. Jeg er tryghedsnarkoman, mens Henrik altid har været meget omstillingsparat og impulsiv. Han mangler til gengæld struktur i hverdagen, og det har jeg. Derfor supplerer vi hinanden super godt. Det betyder selvfølgelig, at vi skal give plads til hinandens forskelligheder, og det gør vi. Samtidig er vi ikke bundet sammen økonomisk eller med børn. Vi bor nærmest gratis i et hus, der er bygget sammen af tre kontorpavilloner. Vi vil hellere bruge vores penge på at rejse, ikke på dyre huse eller biler, siger Mia Bergholz.

Hvordan var jeres første jul sammen?

- Den første jul sammen var vi i sommerhus på vestkysten. Bare os to med noget gin og tonic. Det var vores egen måde at gøre det på, siger Morten Jeppesen.


Vi er mega forskellige. Jeg er tryghedsnarkoman, mens Henrik altid har været meget omstillingsparat og impulsiv. Han mangler til gengæld struktur i hverdagen, og det har jeg.

Mia Bergholz


Julehjerter

Kærligheden står centralt i julens budskab. Julen er hjerternes fest, siger man.

Derfor hylder vi kærligheden i årets julekalender, hvor du gennem december kan møde 24 par fra Kolding, som alle fortæller om det første møde, hvad der binder dem sammen og om deres første fælles jul .

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce