Annonce
Billund

Julekoncert i Sønder Omme kirke 10. december

Sønder Omme: Thisted Kirkes Drenge-Mandskor giver koncert i Sønder Omme kirke tirsdag 10. december.

Gennem mange år har nogle af landets allerbedste kor vest for Storebælt sunget julen ind i Sønder Omme Kirke. En tradition, der fortsætter i år.

Thisted Kirkes Drenge-Mandskor blev grundlagt i 1982 og har udviklet sig kolossalt siden da. Udover korets virke ved Thisted Kirke giver det årligt koncerter såvel her i landet som i udlandet, ofte med en lang sommerturné, der kan gå til USA, Australien eller Europa.

Siden 2015 har Niels Granvig været korets leder og dirigent. Han selv er gammel elev fra Sangskolen og medlem at Københavns Drengekor.

Granvig og koret har sammen opnået bemærkelsesværdige resultater. Niels Granvig er organist og kantor ved Thisted Kirke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

112

Tyverialarm skræmte indbrudstyv væk

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];