Annonce
Trekantområdet

Julekoncert rykker til Fredericia Gymnasium

Fredericia Post Orkesters julekoncert finder i år sted på Fredericia Gymnasium. Pressebillede
Fredericia Post Orkester har i mange år holdt julekoncert på Fredericia Teater, men er trængt ud af teatrets musicalsucces og ønsket om egne julekoncerter.
Annonce

Fredericia: Fredericia Post Orkester flytter i år julekoncerten til Fredericia Gymnasium, hvor Henrik Goldschmidt er solist på obo. Det foregår søndag 8. december.

Henrik Goldschmidt er solooboist i Det Kgl. Kapel, stifter og kunstnerisk leder af fredsorkesteret, "The Middle East Peace Orchestra", som turnerer over hele verden, samt rektor på Goldschmidt Musikakademi på Nørrebro.

Dirigent Bo Valbjørn har dirigeret Fredericia Post Orkester igennem de seneste fire år og bidrager til orkesteret med sin store musikalitet og engagement både til hverdag og ved koncerter.

Julekoncerten vil bestå af en musikalsk cocktail af både kendte og nye numre for postorkesteret, hvor Henrik Goldschmidt med sin jødiske baggrund sikkert vil udfordre orkesteret med ny og anderledes musik.

Via Goldschmidts musikakademi på Nørrebro har Henrik Goldschmidt viet en stor del af sit liv til at sprede og lære fra sig om musik, men også, som han siger ”reparere verden med musik”.

Foruden Goldschmidt vil orkestrets egne solister optræde. Blandt dem Kasper Læssøe Sørensen på xylofon, samt Bo Nielsen og Jørgen Wichmann på klarinet.

Postorkesterets nye formand, Betina Lyngsø, fortæller, at det har været et stort arbejde som ny formand for orkesteret sammen med bestyrelsen at skulle løse den store udfordring med julekoncerten.

- Vi er derfor glade for den positive tilgang, Fredericia Gymnasium har til, at vi kan holde koncerten i deres flotte rammer. Der er en fantastisk sal, og med gymnasiets beliggenhed tæt ved byen vil alle let kunne komme til koncert, siger Betina Lyngsø.

Billetter til koncerten købes på www.billet.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce