Annonce
Haderslev

Julelastbilen fra Coca-Cola ruller ind i Haderslev

Den verdenskendte Coca-Cola-julelastbilbesøger igen i år Haderslev. Ligesom sidste år kan man få en souvenir med hjem, hvis man donerer et beløb til Mødrehjælpens julehjælp. PR-foto
Annonce

Haderslev: Den populære Coca-Cola julelastbil kører for tredje år i træk rundt i hele Danmark - og i år besøger den også Haderslev. Det sker ved Føtex på Bredgade 28. november kl. 15-19. Her kan man nyde iskold Coca-Cola, og igen i år kan man få en souvenir med hjem, hvis man donerer et beløb til Mødrehjælpens julehjælp. Som noget nyt kan man i år også opleve julestemningen indeni julelastbilen.

Sidste jul indsamlede julelastbilen over 400.000 kroner til Mødrehjælpens velgørende arbejde for økonomisk trængte børnefamilier. Ved at donere et beløb til Mødrehjælpen kunne man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem. Det blev en overvældende succes, hvor danskerne donerede i så stort et omfang, at Coca-Cola måtte bestille ekstra merchandise. Den store opbakning er man glad for hos Mødrehjælpen.

I år bliver der derfor to slags merchandise - miniatureudgave af julelastbilen ligesom sidste år og en miniatureudgave af den store snekugle, som julelastbilen tager med rundt på tur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Villy udfordrer Kolding-borgmester: - Jørn vil have en svævebane - jeg vil have stærke skoler og daginstitutioner

Sønderborg For abonnenter

Dagplejer efter kritik: - Vi skal nok gøre rent, men ikke gratis

Annonce