Annonce
Sønderborg

Julemærkemarch bliver hver for sig

Julemærkemarchen i Sønderborg bliver anderledes i år på grund af corona. Arkivfoto: Claus Thorsted
Annonce

Sønderborg: Covid-19 udfordrer det landsdækkende event Julemærkemarchen, der bliver anderledes end de foregående 43 år. Op mod 18.000 danskere må finde deres egne veje, når de hver for sig går en tur for at støtte Julemærkehjemmene.

Julemærkemarchen indsamlede sidste år 1,46 millioner kroner til Julemærkehjemmene, og det har foreningen ikke tænkt sig, at corona skal ændre på i år.

- Corona eller ej, så skal den symbolske gåtur gennemføres, siger Henrik Møller, der er fra den lokale arrangør Idrætsforeningen Posten.

Julemærkemarchen foregår søndag den 6. december. Alle kan tilmelde sig og give sit bidrag til Julemærkehjemmene, men man går en tryg og sikker julemærketur hver for sig.

Normalt sker der mange forskellige ting ved Julemærkemarchens 68 steder rundt om i landet. Det gør der ikke i år. Der bliver ingen forsamlinger, taler, musik eller fælles start på gåturene.

På www.julemaerkemarchen.dk kan man tilmelde sig, betale sit bidrag og købe julemærkemarch-medaljer.

I Sønderborg vil der være mulighed for at gå fra P-pladsen ved Sønderskov-Skolen mellem klokken 10-11, hvor der kan købes startkort med mere. Der skal overholdes afstand både ved start og ude på ruten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ny økonomidirektør i Region Syddanmark

Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Udland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce