Annonce
Haderslev

Julemarked med tradition og fornyelse

Pyrus kommer igen til julemarked på Gram Slot, men det bliver sidste gang, inden han lægger nissehuen på hylden. PR-foto

Gram: Dørene bliver slået op på Gram Slot lørdag 16. november til et julemarked, der har haft vokseværk i løbet af året.

- Vi har flere udstillere i år end tidligere og blandt andet derfor har vi udvidet området for julemarkedet. I år kan gæsterne således besøge området på Herregårdspladsen, hvor vi har jul på landet. Vi har trukket vores økologiske landbrug tættere på julemarkedet, og gæsterne kan opleve vores køer og kalve på nært hold, men også Glad Zoo kommer med nogle af deres dyr, så området skal nok blive et trækplaster for børn og dyreglade voksne, fortæller Sanne Brodersen.

I det gamle køkken under slottet bliver der tændt op i det gamle komfur, og den lokale keramiker Grethe Jørgensen har lavet et Gram Slot julekrus.

Arkiv- og drillenissen Pyrus er med for sidste gang. Han takker af og lægge nissehuen på hylden. Pyrus optræder kl. 11 og kl. 14.

Julemarkedet finder sted i weekenden 16.- 17. november og 23.- 24. november. Alle dage kl. 10-16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce