Annonce
Billund

Julemarked som i gamle dage på Karensminde

Julemarkedet finder i år sted lørdag 7. december og søndag 8. december. Begge dage kl. 10-16. PR-foto
I weekenden 7.-8. december er der lagt op til god gammeldags juleidyl, når Museumscenter Karensminde traditionen tro holder det gode gammeldags julemarked.
Annonce

Morsbøl: Karensminde Venner og Billund Kommunes Museer lover, at der er alt, hvad der skal være for at sætte gang i julestemningen hos børn og voksne, ved årets julemarked 7.-8. november klokken 10-16 på Museumscenter Karensminde.

Som altid kan man selvfølgelig købe varm gløgg og æbleskiver i både kaffestuen og laden, så benene kan hvile lidt ovenpå alle julestrabadserne. Eller hvad med at prøve tombolaen og se, om du kan vinde flotte præmier og samtidig støtte et godt formål.

På gårdspladsen og i laden finder du boder indeholdende forskellige ting såsom julekort, julepynt, juledekorationer, håndarbejde, keramik, uldvarer, pølser, marmelader, honning, træting, fuglehus og glasting/pynt. Udendørs på gårdspladsen er der fyldt med juletræer og pyntegrønt, og klejnekogeriet bidrager yderligere til en rigtig duft af jul. I smedjen kan der købes smedede julehjerter til at pynte udendørs med, og i træværkstedet kan man blandt andet købe snedkererede fuglehuse.

Der er entré for voksne, mens der er fri adgang for børn og unge under 18 år. PR-foto
Annonce

Julemanden kommer på besøg

I stuehuset er der ligeledes et højt aktivitetsniveau. Der er pyntet til jul med skinnende røde æbler, gran og fin gammel julepynt. I køkkenet er der ild i det gamle brændekomfur, hvor der koges og bages på ægte gammeldags manér.

Der er selvfølgelig ingen jul uden julemanden, og heller ikke et julemarked på Karensminde uden julemanden. Derfor har julemanden igen i år gemt sig i skoven. Omkring kl. 11.45 drister han sig ind på Karensminde, hvor han samler børn og voksne til hyggelig samvær i laden. Dette sker ca. kl. 12 og kl. 13 både lørdag og søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce