Annoncørbetalt indhold

Julens skurk og helt i ét

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nu er det jul igen og glas kartoflerne står fremme i supermarkederne, hævede over de andre varer. De lækre, karamelliserede perlekartofler er nemlig ikke fremmede på det danske julebord. Brunede kartofler er både en nationalskat og en skurk i de danske køkkener. De kan meget nemt brænde på og derefter kan de desværre ikke reddes igen. Men der er heldigvis masser af gode tips til at undgå brændt sukker på panden. Slut med kartofler, der ikke har et ligeligt fordelt lag af en sukker/smør-sauce, der sidder fast på en fast kartoffel.


Annonce

De gyldne regler

Der er nogle prøvede og sande metoder, når det kommer til brunede kartofler. Disse regler er nok nærmere retningslinjer, men de er starten på gode, faste brunede kartofler. Første regel er ikke at bruge glaskartofler, da det bunder ud i en mindre fast kartoffel, men hvis du dræner dem og tørrer dem af med et viskestykke har du ikke noget at bekymre dig om. Anden regel er, at stege dem i smør og helst ikke margarine. Tredje regel er så, at man under ingen omstændigheder skal smage på sukkeret. Når man så skal til at igang med at brune kartoflerne starter man med, at hælde sukker på en varm pande. Det skal så smelte helt ved middel varme. Man må helst ikke røre for meget ved sukkeret mens det smelter, så det er en klar fordel at fordele sukkeret jævnt på panden frem for i form af et tårn. Så tilsætter man smør og lader sukkeret og smørret smelte sammen. Man må her gerne røre forsigtigt i sammenblandingen. Til sidst hælder man kartoflerne på panden og lader det stå ved middel varme så det kan karamellisere. Man rører forsigtigt rundt i de brunede kartofler undervejs i processen for at få fordelt sukkeret ligeligt på kartoflerne


En opgave i tålmodighed

Brunede kartofler er virkelig en opgave i tålmodighed. Hvis man har for høj varme brænder sukkeret på, hvis man rører for meget rundt går det galt og hvis man ikke rører nok rundt går det også galt. De perfekte brunede kartofler kræver derfor tålmodighed og årvågenhed, der så til gengæld sikrer brune og faste kartofler - præcis det man ønsker. Julens famøse tilbehør behøver altså ikke være til for meget besvær, så længe man husker at trække vejret dybt ind i mellem og husker på, det ikke er værre end, at man kan starte forfra. Det er trods alt stemningen der gør julen så speciel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.