Annonce
Billund

Julesang fra Grindsted gik direkte ind på dansktoppens førsteplads

Der er lavet en musikvideo med "Der er Nisser overalt". PR foto
Sangen "Der er Nisser overalt" er på dansktoppen. Sangen er skrevet af filialchef i Sydbank i Grindsted, Bruno Jochumsen.
Annonce

Grindsted: Frisøren fra Årre synger, og bankmanden fra Grindsted har lavet tekst og melodi til en munter julesang, som i lørdags strøg direkte ind på DR Dansktoppens førsteplads. Sangen hedder "Der er nisser overalt".

Frisøren er Sanne Mikkelsen, mens bankmanden er filialchef i Sydbank, Bruno Jochumsen. Han har to gange tidligere har skrevet sange, som har været på Dansktoppen. Dengang var det Tommy Thiel Rasmussen, der stod for vokalen, og sangene hed henholdsvis "Julefri" og "Lidt af jul".

- Jeg blev da vildt overrasket og glad for, at så mange har villet bruge tid på at stemme på vores nye Dixie-version af "Der er Nisser Overalt", siger komponisten Bruno Jochumsen i en pressemeddelelse.

Sangen slog kendte dansktopnavne som Fede Finn og Funny Boys, Torben Lendager, Peter Vesth, Kejser Larsen Band og Richard Ragnvald.

Annonce

Kendt sang i Grindsted

I Grindstedområdet vil der være mange, som allerede kender sangen "Der er nisser overalt", da både Vokalias under ledelse af Stig Løppenthin Møller og Karina Holgersen og drengene har haft melodien på deres repertoire.

Det er multikunstneren Ronnie Flyvbjerg Olesen fra Filskov, som spiller banjo, klaver og bjælder, og samtidig er det også Ronnie, der har klippet og banket det hele sammen i et samspil med fem af sine professionelle musiker-kollegaer. De fleste af de medvirkende har trådt deres barnesko og lært glæden ved musikken lokalt i Billund Kommune.

Nu håber holdet bag sangen, at den har fået sms-stemmer nok til at være med på listen igen på lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce