Annonce
Sønderborg

Juleskytter ramte plet

Vinderen Jens Jørn Rasmussen i midten med Borgerforeningens juleskærf. Til venstre er det nummer to Jens Gøttler og til højre nummer tre Harry Ernst. I midten forrest er det vinderen Irene Clausen, til venstre ses nummer to, Birgitte Andersen og til højre nummer tre Britta Albertsen. Privatfoto

Sønderborg: Borgerforeningen har traditionen tro afviklet sin traditionelle juleskydning på 15 meter banerne i Kulturhuset - Skyttehuset - også i år med stor deltagelse.

Hos herrerne fik Jens Jørn Rasmussen en navneplade på Borgerforeningens gamle skærf med 102,8 point foran Jens Gøttler med 102,2 point og Harry Ernst med 100,7 point. Nummer fire og fem blev henholdsvis Kjeld Clausen med 100,5 point og Palle Prip Hansen med 100,3 point.

Irene Clausen vandt hos damerne med 102,8 point foran Birgitte Andersen med 101,9 point og Britta Albertsen med 97,8 point. Nummer fore og fem blev henholdsvis Tove Lassen med 96,8 point og Kis Hansen med 94,3 point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Terror skal bekæmpes uden tøven

Takket være en dygtig indsats fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og syv af landets politikredse kan Danmark meget vel være sluppet for ét eller flere terrorangreb. Ved en koordineret aktion onsdag blev flere end 20 adresser over hele landet ransaget og omkring 20 personer anholdt. Ifølge det oplyste fik politiet fat i alle de personer, der var mistænkt, og der menes derfor i denne sag ikke at være flere potentielle terrorister på fri fod. De anholdte vil blive fremstillet ved grundlovsforhør, flere af dem sigtet efter straffelovens såkaldte terrorparagraf. Det er sparsomt med oplysninger i sagen, men ifølge politiet har flere af de anholdte haft "militant, islamistisk motiv" til den planlagte terrorhandling, som vi indtil videre ikke ved noget om. Sagen vidner om den dødsens alvorlige situation, vi som land befinder os i. Der findes iblandt os mennesker, der drevet af islamisk fundamentalisme vil os det ondt, som ingen midler skyer og hvis mål er at skabe skræk og rædsel ved så dødelig terror som muligt. Det er hinsides vores fatteevne, hvorfor de er i besiddelse af så indædt had til de frie samfund, hvis beskyttelse de nyder godt af hver dag, men det er de. Det er ubegribeligt, hvorfor de overhovedet lever i vores vestlige demokratier, men det gør de. Desværre. Det må vi indrette os efter og droppe enhver naiv forestilling om andet, end at vi har været under angreb, at vi er under angreb og at vi kommer under angreb. Mindst én gang tidligere har dansk politi afværget et større terrorangreb, da fire mand i 2010 blev anholdt for at planlægge et attentat mod JP/Politikens Hus i København. I 2015 blev der gennemført to terrorangreb i København på Krudttønden og mod en jødisk synagoge. Her blev to mennesker dræbt. Vi har allerede tilladt mere overvågning og registrering i samfundet, men vi bryder os ikke om at ofre vores frihed på terrorens alter. Lige i dag må vi glæde os over, at der med dygtigt politiarbejde formentlig blev afværget et grusomt terrorangreb.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce