Annonce
Sport

Juventus-træner holder Ronaldo ude af vigtigt opgør i Serie A

Kazuhiro Nogi/Ritzau Scanpix
Cristiano Ronaldo må højst sandsynligt se Juventus' kamp mod Atalanta fra tilskuerpladserne.

Fodboldstjernen Cristiano Ronaldo er "99 procent sikker" på at misse weekendens kamp for Juventus mod Atalanta.

Det bekræfter Ronaldos træner Maurizio Sarri.

Det sker som følge af en mindre knæskade, som Juventus-spilleren har bokset med på det seneste.

Lørdag er en vigtig kamp for Juventus. Holdet skal kæmpe for at fastholde førstepladsen i Serie A, hvor det fører med bare et point ned til Inter på andenpladsen.

Omvendt vil en sejr til Atalanta, der spiller på hjemmebane lørdag, betyde, at klubben er tættere på den eftertragtede top-4, der giver billet til Champions League.

Atalanta ligger lige nu nummer fem med to point op til Cagliari, der har spillet lige så mange kampe.

Sarri mener derfor også, at det kan blive en vanskelig kamp.

- Irriterende er en underdrivelse. De spiller med intensitet og aggressivitet, men har også stor teknisk kvalitet, siger træneren.

34-årige Cristiano Ronaldo har været i vælten på det seneste, hvor han to gange er blevet skiftet ud hos Juventus.

Senest skete det efter 55 minutter, da Juventus slog AC Milan i Serie A, og ifølge Sky Sport Italia forlod Ronaldo i arrigskab stadionanlægget, inden kampen var slut.

Det blev fremstillet, som om at Ronaldo og Juventus-træner Maurizio Sarri var på kant med hinanden.

Sarri har senere meddelt, at Ronaldo havde et "mindre knæproblem", og det lader til, at det er samme skade, der forhindrer profilen i at spille lørdag.

- Vi talte sammen for et par dage siden, og nogle gange skal man lade spillerne køle ned, siger Sarri om Ronaldos reaktion efter udskiftningen.

- Vi har udviklet et træningsprogram til ham, og målet er, at han er klar til at spille igen på tirsdag mod Atlético Madrid. I kampen mod Atalanta er det 99 procent sikkert, at han ikke kommer til at spille.

Cristiano Ronaldo var søndag med til at spille Portugal til EM-slutrunden med en 2-0-sejr ude over Luxembourg.

/ritzau/AFP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce