Annonce
Aabenraa

JV Direkte: Vandretur i Sønderjylland er udsolgt

Markus Jebsen (t.v.), Gaby Scheel og Jesper Tofft er alle klar til at vise JydskeVestkystens læsere rundt i det smukke landskab ved Fuglelund Naturcenter på Løjt Land. Foto: André Thorup
JydskeVestkysten, Gaby Scheel, Markus Jebsen og Jesper Tofft inviterer abonnenter og læsere på vandring søndag 9. maj i den skønne natur på Løjt Land. Desværre kan du ikke længere tilmelde dig - arrangementet er udsolgt.

Løjt Land: En kvinde og to mænd frem for naturen.

Gaby Scheel, Jesper Tofft og Markus Jebsen har mindst én ting fælles: De elsker naturen, er passionerede omkring, hvad der sker derude, og føler alle tre et ansvar for, at der bliver passet på den.

Førstnævnte - den 43-årige Scheel - er stifter og daglig leder af det, der kaldes Fuglelund Naturcenter. Det ligger på Løjt Land, og med naturcentret som udgangspunkt inviterer JydskeVestkysten sammen med de tre nævnte vores abonnenter og læsere på en vandring i det skønne landskab ved Rundemølle og med udsigt over Kalvø Bugt - nord for Aabenraa.

Annonce

Det sker søndag 9. maj kl. 11-14.

Vi kalder arrangementet for JV Direkte.

- Vi vil lave et gående foredrag for dem, der har en interesse i naturen og gerne vil høre på dem, der har en passion for at bevare, genetablere og lære fra sig. Læserne vil komme til et sted på Løjt Land, som er en sand naturperle i et fantastisk istidslandskab, siger en begejstret Gaby Scheel.

Maksimalt 60 deltagere

JV Direkte er et tilbud, som vores abonnenter og læsere jævnligt får over hele Syd- og Sønderjylland.

I Aabenraa er det første gang siden corona-udbruddet i marts sidste år, og med pandemiens fortsatte hærgen er der naturligvis også nogle restriktioner for, hvordan arrangementet kan afvikles og med hvor mange.

9. maj må vi maksimalt samles 75 udendørs, og da der også skal være plads til dem, der viser os rundt plus os fra JydskeVestkysten, har vi besluttet, at vi maksimalt har plads til 60 gæster. Og det antal, nåede vi op på allerede fredag aften, hvorfor arrangementet er udsolgt.

Naturkonsulent Jesper Tofft vil være vores guide undervejs på den ca. tre kilometer lange gåtur. Tilbage på Fuglelund vil Markus Jebsen fortælle om sine naturprojekter rundt i hele verden, mens Gaby Scheel vil koncentrere sine ord om det arbejde og det projekt, hun har med Fuglelund Naturcenter.

Efter turen bliver der serveret tapas fra Restaurant Knapp, ligesom der vil tilflyde flere informationer fra trekløveret. Der bliver naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Alle deltagere skal naturligvis møde op med coronapas eller frisk, negativ coronatest.


JV Direkte 9. maj

Tid og sted: Søndag 9. maj kl. 11-14 ved Fuglelund Naturcenter, Dybvighoved Møllevej 101, 6200.

Arrangør: JydskeVestkysten og Fuglelund Naturcenter:

Vært: Lokalredaktør Bjarne Lindquist Bentsen

Guider: Gaby Scheel, Markus Jebsen og Jesper Tofft.

Beværtning: Tapas fra Restaurant Knapp.

Tilmeldingsfrist: Arrangementet er udsolgt.

Coronapas eller frisk, negativ coronatest er et krav.

Eventuel aflysning: Risiko for aflysning, hvis vejret gør forholdene omkring naturcentret alt for våde. Aflysning vil i givet fald ske torsdag 6. maj, og de tilmeldte deltagere vil få besked direkte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce