Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold

JV erfarer: SønderjyskE henter målmand i Bjerringbro-Silkeborg

Kasper Larsen tryller halvdelen af bolden væk i en redning for Bjerringbro-Silkeborg. Nu kan han snart blive præsenteret som kommende SønderjyskE-spiller. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Bjerringbro-Silkeborg-målmand Kasper Larsen kan snart blive præsenteret som kommende SønderjyskE-målmand.
Annonce

HÅNDBOLD: SønderjyskE har udset sig en ny målmand til den kommende sæson.

Herreligaklubben henter Bjerringbro-Silkeborg-målmand Kasper Larsen, der er i gang med sin sidste sæson i den midtjyske klub. Larsen skifter til SønderjyskE til sommer.

Kasper Larsen står i skyggen af den svenske målmand, Johan Sjöstrand, og er på jagt efter en større rolle. Den er han ifølge JydskeVestkystens oplysninger blevet lovet i SønderjyskE.

31-årige Kasper Larsen har været vidt omkring i sin karriere. Han har spillet for Fredericia HK, Århus, Ribe-Esbjerg og Skanderborg, inden han i 2015 kom til Bjerringbro-Silkeborg for første gang og var med til at vinde det danske mesterskab. Efter en enkelt sæson skiftede han til Mors-Thy, hvor han spillede i to sæsoner, inden han i 2018 vendte tilbage til Bjerringbro-Silkeborg.

Mandag offentliggjorde den midtjyske klub, at Larsen siger farvel, når kontrakten udløber til sommer.

- Det har været et svært valg, men min kontrakt udløber til sommer, og selvom jeg havde muligheden for at blive, dukkede der også noget andet spændende op. Så der har været nogle store overvejelser hjemme i familien, sagde Kasper Larsen til BSH's hjemmeside.

Annonce

Skanderborg-målmand var emne

SønderjyskE var ifølge JV's oplysninger også interesseret i at lave en aftale med Skanderborgs Kristoffer Laursen, men han valgte i stedet at forlænge kontrakten med sin nuværende klub. SønderjyskE har i denne sæson Josip Cavar og Kristian Pedersen på kontrakt. Svenske Cavar, der får klart mest spilletid, har kontraktudløb til sommer, mens Kristian Pedersens kontrakt udløber i sommeren 2022.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger er det dog ikke nødvendigvis givet, at det er Cavar, der skal forlade SønderjyskE. Om klubben kan sikre sig en kontraktforlængelse med svenskeren afhænger først og fremmest af, hvordan håndboldfremtiden ser ud for målmanden kæreste, Melissa Petrén, der er på kontrakt i Horsens.

JydskeVestkysten har forholdt SønderjyskE-sportsdirektør Simon Lindhardt til sagen, men han har ikke nogen kommentarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Trods fortsat øde afgangshaller: Billund Lufthavn forventer fordobling af flytrafikken i 2021

Annonce