Annonce
Sport

JV på pletten med nyt speedwayløb: Var det noget med lidt ræs til morgenkaffen?

Grindsteds Patrick Hansen vandt i april sensationelt et stort kvalifikationsløb på Granly Speedway Arena. Nu gælder det kvalifikationen til den individuelle DM-finale, hvor der med garanti bliver rigtig hård kamp om pladserne. JydskeVestkysten viser løbet på torsdag kl. 10.00: Foto: John Bo Jensen

Han hed Leif Bech og var fra Sjælland.

Tilbage i 1952 blev han den første danske mester i speedway.

Han vandt også i 1954, men året efter emigrerede Leif Bech fra hovedstadsområdet sammen med sin familie til Australien. Han bosatte sig i en forstad til Melbourne, hvor han ret hurtigt fik etableret sig som selvstændig smedemester.

Annonce

Leif Bech døde i 2013 i en alder af 86 år.

Hvert eneste år er der efterfølgende blevet kåret en individuel dansk mester, og det er en titel, som alle gerne vil vinde. Der er en pæn portion prestige forbundet med titlen.

Men hvem skal vinde i år?

Det finder vi ud af onsdag den 9. juni på Vojens Speedway Center, men først skal vi have afklaret, hvem der skal deltage.

SÅDAN SER DU MED

Er du abonnent, kan du naturligvis se med fra allerførste heat.

Er du ikke abonnent, og har du lyst til at se DM-semifinalen på torsdag og flere gange om ugen læse det mest interessante om speedway, er der naturligvis også en løsning på det.

Så skal du oprette dig som abonnent inde på www.jv.dk.

Er du ny kunde, får du de to første måneder til bare 99 kroner, og så lover vi, at vi serverer speedway på første parket.

10 kørere er seedet direkte til finalen.

Det drejer sig om Anders Thomsen, Nicolai Klindt, Marcus Birkemose, Nicki Pedersen, Niels-Kristian Iversen, Mikkel Michelsen, Leon Madsen, Michael Jepsen Jensen, Kenneth Bjerre og Peter Kildemand.

Seks pladser

Men hvem skal have de sidste seks pladser i finalen?

Det afgøres på torsdag fra klokken 10.00 på Granly Speedway Arena i Esbjerg, hvor der altså er lagt op til et hæsblæsende ræs.

Det er forsat ikke tilladt at lukke tilskuere ind til speedway, men JydskeVestkysten er klar med en løsning, hvis det kunne friste med en omgang speedway til morgenkaffen.

Vi livestreamer nemlig torsdagens semifinalebrag med assisterende landstræner Henrik Møller som ekspertkommentator på www.jv.dk.

Deltagerlisten til torsdagens semifinale ser i øvrigt således ud:

Thomas Jørgensen, Rasmus Jensen, Patrick Hansen, Kenneth Kruse Hansen, Mads Hansen, Lasse Bjerre, Nikolaj Busk Jakobsen, Rene Bach, Jonas Seifert, Sam Jensen, Hans  Andersen, Jonas Jeppesen, Mikkel Brøndum Andersen, Andreas Lyager, Frederik Jakobsen, Claus Vissing, Tim Sørensen og Matias Nielsen.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce