Annonce
Sydjylland

Podcast: Danfoss-fyringer, rekord-opkøb og en enkelt københavner-chef huserer på Als

Logo: Lean Poulsen Frosch
Turen går til Als, når JydskeVestkysten skruer op for denne uges podcast. For mens Danfoss fyrer med den ene hånd og køber stort ind med den anden, skaber en københavnerchef ballade i Landbrugsstyrelsen.
Annonce

Podcast: Der gik under et døgn, fra den alsiske industrimastodont Danfoss fyrede 335 medarbejdere, til den annoncerede sit hidtil største opkøb på ikke mindre end 22 milliarder kroner. Et andet sted på Als, nemlig hos Landbrugsstyrelsen i Augustenborg, raser diskussionen om, hvorvidt en direktør på en udflyttet arbejdsplads må have tjenestested i København.

Således skal vi i allerhøjeste grad en tur til Als i ugens JV Podcast, hvor chefredaktør på JydskeVestkysten Mads Sandemann og journalist Rasmus Just forsøger at svare på, hvorfor Danfoss, der ellers er kendt for at tage lokalt ansvar, flytter en fabrik til Polen i stedet for at bygge en ny og konkurrencedygtig én af slagsen herhjemme. Dernæst diskuterer de, om der reelt er tale om en centralisering, når Landbrugsstyrelsen ansætter en vicedirektør med tjenestested i København.

Ugens afsnit af JV Podcast lander fredag eftermiddag og kan findes på jv.dk samt i app'en Nyhedskiosken, hvor du kan lytte med, præcis når det passer dig. Podcasten guider dig hver uge igennem de største og væsentligste historier fra Syd- og Sønderjylland, og den bærer undertitlen "Med Borup og Baltzer", da det er de to JydskeVestkysten-journalister Amalie Tarp Borup og Rikke Baltzer Knudsen, der på skift er værter på programmet.

I denne uge vil Rikke Baltzer Knuden som vært gøre sit bedste for, at du kan gå på weekend og være fuldstændig opdateret på ugens væsentligste historier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Kolding For abonnenter

Efter to års kamp: Koldings havnevirksomheder sænker paraderne i havnesagen

Annonce