Annonce
Podcast

JV Podcast: Derfor hagler kritikken ned over skandaleramte VUC Syd

Der rejses på ny heftig kritik af den tidligere ledelse på VUC Syd i en længe ventet advokatundersøgelse i sagen om den skandaleramte uddannelsesinstitution. Hør mere om sagen i ugens JV Podcast. Arkivfoto: Jacob Schultz
VUC Syds tidligere ledelse får gedigne tæv i ny advokatundersøgelse. Ugens JV Podcast sætter spot på kritikken af den skandaleramte uddannelsesinstitution. Det skal også handle om corona, for kritiske smittetal gør nu, at hele Tyskland er lukket land, og det har allerede skabt grænse-kaos.

Podcast: Dårlig ledelse, dokumentsjusk og inhabilitet.

Kammeradvokaten uddeler kraftige tæv til den tidligere ledelse hos skandaleramte VUC Syd i den længe ventede undersøgelse, der endeligt landede tirsdag.

I ugens udgave af JV Podcast gør journalist Jonas Kristensen dig klogere på kritikken og konsekvenserne for den omstridte uddannelsesinstitution.

Han og ugens anden gæst, journalist Rikke Baltzer, dykker derefter ned i den kritiske coronasituation i landsdelen. For de røde alarmklokker bimler og bamler nu i hele Syd- og Sønderjylland, såvel som på den anden side af den dansk-tyske grænse.

Ugens gæster diskuterer, hvordan det rammer grænselandet, at Slesvig-Holsten nu også sammen med resten af Tyskland er lukket land for danskere.

Vært Amalie Tarp Borup stiller også skarpt på, hvordan det påvirker erhvervslivet, at stigende smittetal nu har gjort det til et krav, at mundbindet skal på både i brugsen, på museet og hos bageren. For der er både bekymringer og solstrålehistorier at spore, fortæller Rikke Baltzer.

Ny bro eller ej?

Trods coronavirussens hærgen, kæmpes der fortsat indædt for en fast forbindelse mellem Als og Fyn og et dobbeltspor på jernbanen mellem Tinglev og Padborg.

JV Podcast tager pulsen på de to store projekter, der kan være på tegnebrættet, når Folketingets partier inden længe skal forhandle om en stor ny infrastrukturplan.

Amalie Tarp Borup (tv.) og Rikke Baltzer. Logo: Anders Hjelmer

Tal fra Banedanmark peger på, at enkeltsporet kan klare langt mere trafik, før den når sin maksgrænse. Og det vækker løftede øjenbryn hos sønderjyske fortalere af dobbeltsporet.

Samtidig melder nye prominente stemmer sig i koret af broforkæmpere. Nu er spørgsmålet, hvilken betydning det har for, om både jernbane- og bromillioner er på vej til landsdelen eller ej?

Som altid finder du podcasten på jv.dk samt i app'en Nyhedskiosken. Her kan du kan lytte med, præcis når det passer dig. Podcasten guider dig hver uge igennem de største og væsentligste historier fra Syd- og Sønderjylland, og den bærer undertitlen "Med Borup og Baltzer", da de to JydskeVestkysten-journalister Amalie Tarp Borup og Rikke Baltzer Knudsen på skift er værter på programmet.


Kammeradvokaten uddeler kraftige tæv til den tidligere ledelse hos skandaleramte VUC Syd i den længe ventede undersøgelse, der endeligt landede tirsdag.

Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming