Annonce
JV Podcast

JV Podcast: Derfor rammer corona-nedlukning virksomheder som en forhammer

Ugens JV Podcast er endnu en corona-speciel, der stiller skarpt på, hvorfor mange syd- og sønderjyske virksomhederne er sendt i knæ, selvom nedlukningen af Danmark kun er gået ind i sin anden uge.
Annonce

Podcast: Corona-virussen har nu være skyld i, at Danmark har været lukket ned i godt to uger, og den kollektive karantæne fortsætter foreløbigt til efter påske. Det slog statsminister Mette Frederiksen (S) fast mandag på endnu et pressemøde fra spejlsalen.

Ugens afsnit af JV Podcast sætter spot på, hvordan den nu forlængede nedlukningen af samfundet rammer det syd- og sønderjyske erhvervsliv.

Mens erhvervsmastodonter som Bestseller og Lagkagehuset under stor kritik nægter at betale husleje til de udlejere, der huser deres butikker, fritstiller store ejendomsbesiddere i både Kolding og Esbjerg lejere fra at punge ud midt i krisetiden.

Chefredaktør Mads Sandemann og journalist Rikke Baltzer giver deres bud på, hvor hårdt både de helt store kæder og de små selvstændige rammes, når hjulene går i stå. I samme ombæring diskuterer de, om Folketingets corona-hjælpepakke skaber mere forvirring end lettelse hos de trængte erhvervsdrivende.

Ugens vært Amalie Tarp Borup sætter også fokus på den blomstrende syd- og sønderjyske velvilje til at tilbyde en hjælpende hånd i en svær tid, mens også JydskeVestkystens egen rolle under coronakrisen sættes til debat. Alt sammen foregår på forsvarlig afstand i et grundigt afsprittet studie.

Coronavirussen ændrer ikke på, at ugens afsnit som altid kan findes på jv.dk samt i app'en Nyhedskiosken, hvor du kan lytte med, præcis når det passer dig. Podcasten guider dig hver uge igennem de største og væsentligste historier fra Syd- og Sønderjylland, og den bærer undertitlen "Med Borup og Baltzer", da det er de to JydskeVestkysten-journalister Amalie Tarp Borup og Rikke Baltzer Knudsen, der på skift er værter på programmet.

Logo: Lean Poulsen Frosch
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce