x
Annonce
JV Podcast

Podcast: Våd vinter koster dyrt, mens solen skinner på Braithwaite i Barcelona

I ugens udgave af JV Podcast taler vi både om vejret og sport. For mens massive regnmængder skyller de syd- og sønderjyske landmænds forhåbninger om en god produktion væk, har esbjergensiske Martin Braithwaite hovedrollen i en vaskeægte solstrålehistorie. Nu kan han nemlig officielt kalde sig angriber hos FC Barcelona.

Podcast: Hvis der er en ting, vi danskere godt kan lide at snakke om, må det være vejret. Og netop det skal det også handle om i ugens udgave af JV Podcast.

Vinteren og særligt februar har nemlig været ekstraordinær våd i år, og det har skabt store udfordringer i hele landsdelen, der har været hårdt ramt. Det har sat landbruget under maksimal pres, ligesom regnen også har været skyld i massive oversvømmelser i Kolding og et sammenbrudt dige i Ribe.

Men skal klimatilpasningsplaner til at være højere på den politiske dagsorden fremover, hvis de ekstreme vejrforhold bliver normalen? Det giver chefredaktør Mads Sandemann og nyhedsredaktør Kim Dahl Nielsen deres bud på, når de for første gang stimler sammen i JV Podcast-studiet.

En, der ikke er havnet i et uvejr i denne uge, er esbjergensiske Martin Braithwaite. Den tidligere EfB-spiller trækker nemlig nu i Barca-trøjen og bliver holdkammerat med verdensstjerner som Lionel Messi.

I podcasten analyserer vi spillerens opsigtsvækkende rejse fra Esbjerg til Barcelona, mens vi også diskuterer, hvorfor flere medier, flere dage før kontrakten var underskrevet, kunne breake nyheden.

Ugens afsnit af JV Podcast lander fredag eftermiddag og kan findes på jv.dk samt i app'en Nyhedskiosken, hvor du kan lytte med, præcis når det passer dig.

Podcasten guider dig hver uge igennem de væsentligste og mest opsigtsvækkende historier fra Syd- og Sønderjylland, og den bærer undertitlen "Med Borup og Baltzer", da det er de to JydskeVestkysten-journalister Amalie Tarp Borup og Rikke Baltzer Knudsen, der på skift er værter på programmet.

I denne uge står Amalie Tarp Borup ved roret og forsøger at styre dig godt igennem ugens største historier.

Logo: Lean Poulsen Frosch
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Tønder

Tønder Festival 2020 er aflyst

Danmark

Live efter statsministerens pressemøde: Få overblikket over planerne her

Annonce