Annonce
Sønderjyske Fodbold

JV vurderer: Derfor vinder SønderjyskE

For første gang nogensinde er SønderjyskE part i en pokalfinale. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
JydskeVestkysten giver her sit bud på, hvorfor SønderjyskE vinder pokalfinalen over AaB.
Annonce

Endelig er det lykkedes for SønderjyskE at sparke døren ind til en pokalfinale, og chancen for at tage trofæet med hjem til Haderslev er virkelig god.

Midt i et tæt program og en alvorlig kamp for at undgå nedrykning har cheftræner Glen Riddersholm fået blandet kortene så godt, at han i onsdagens pokalfinale kan sende stærkeste opstilling på banen. OB’s sejr over Lyngby mandag aften har fjernet det værste pres fra lørdagens hjemmekamp mod OB, og derfor bør holdet have fuld fokus på at hente pokalen i Esbjerg.

Glen Riddersholm spiller det taktiske spil frem mod finalen fint. Han har i JydskeVestkysten kaldt det for ”en mindre sensation”, hvis SønderjyskE vinder pokalen. Den vurdering går vi ikke med på. Når Riddersholm i finalen kan stille et hold, hvor nøglespillere som Sebastian Mielitz, Pierre Kanstrup, Alexander Bah, Mads Albæk, Johan Absalonsen, Christian ”Greko” Jakobsen og Anders K. Jacobsen formentlig er med fra start, anser vi finalen som en helt lige kamp. Og vi tror også, SønderjyskE vinder kampen.

Foruden de erfarne spillere, der er vigtige at have med i en kamp med så stor betydning, har Riddersholm er par unge esser i truppen. Emil Frederiksen og Julius Eskesen er spillere, der med deres ungdommelige gåpåmod kan skabe det uventede. Træneren har formået at holde begge spillere ved ilden i de seneste uger, og vores bud er, at Eskesen starter på banen som offensiv trussel bag Anders K. Jacobsen.

Alt i alt ser det lyst ud for de lyseblå før finalen. JV tror på 1-1 i ordinær spilletid og en afgørende sønderjysk scoring i den forlængede spilletid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce