Annonce
Kolding

Jydsk Planteservice vinder igen

Danmarks højeste plantevæg befinder sig i Aarhus Kommune og er leveret af Jydsk Planteservice i Kolding. Pressebillede
Koldingvirksomheden er endnu engang kåret som årets leverandør til den offentlige sektor i deres branche.

Kolding: For over 25 år siden blev et lille frø sået i Kolding, og i dag blomstrer det over hele Danmark. Jydsk Planteservice var engang kun én mand, men i dag er de Danmarks største leverandør af indendørs planteløsninger, har over 115 ansatte og mere end 4500 kunder spredt udover hele landet.

Det er for andet år i træk blevet belønnet med titlen som årets største leverandør til den offentlige sektor indenfor deres branche, og samtidigt er de igen udvalgt til eliteleverandør.

- Selvom det er andet år i træk, så er jeg ikke mindre stolt – tværtimod. Vi har virkelig arbejdet hårdt i år, og vi er blevet nødt til at ansætte flere for at kunne følge med, så jeg er utrolig glad for, at det belønner sig i form af denne titel igen i år, siger indehaver Jørgen Lund i en pressemeddelelse.

Det er blandt andet takket være Danmarks højeste plantevæg, at direktør Jørgen Lund og Jydsk Planteservice nu igen kan kalde sig årets leverandør og eliteleverandør til det offentlige:

- Vi har lavet mange spændende projekter i år, men det jeg er allermest stolt af, må være vores projekt med Danmarks højeste plantevæg hos Aarhus Kommune. Den er svimlende 30 meter høj og indeholder mere end 3000 planter, som vi servicerer via en lift i loftet, fortæller Jørgen Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Tønder

Over 100 får måtte reddes fra vandmasser på mark

Annonce