Annonce
Kolding

Jydsk Planteservice vinder igen

Danmarks højeste plantevæg befinder sig i Aarhus Kommune og er leveret af Jydsk Planteservice i Kolding. Pressebillede
Koldingvirksomheden er endnu engang kåret som årets leverandør til den offentlige sektor i deres branche.
Annonce

Kolding: For over 25 år siden blev et lille frø sået i Kolding, og i dag blomstrer det over hele Danmark. Jydsk Planteservice var engang kun én mand, men i dag er de Danmarks største leverandør af indendørs planteløsninger, har over 115 ansatte og mere end 4500 kunder spredt udover hele landet.

Det er for andet år i træk blevet belønnet med titlen som årets største leverandør til den offentlige sektor indenfor deres branche, og samtidigt er de igen udvalgt til eliteleverandør.

- Selvom det er andet år i træk, så er jeg ikke mindre stolt – tværtimod. Vi har virkelig arbejdet hårdt i år, og vi er blevet nødt til at ansætte flere for at kunne følge med, så jeg er utrolig glad for, at det belønner sig i form af denne titel igen i år, siger indehaver Jørgen Lund i en pressemeddelelse.

Det er blandt andet takket være Danmarks højeste plantevæg, at direktør Jørgen Lund og Jydsk Planteservice nu igen kan kalde sig årets leverandør og eliteleverandør til det offentlige:

- Vi har lavet mange spændende projekter i år, men det jeg er allermest stolt af, må være vores projekt med Danmarks højeste plantevæg hos Aarhus Kommune. Den er svimlende 30 meter høj og indeholder mere end 3000 planter, som vi servicerer via en lift i loftet, fortæller Jørgen Lund.

Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Partier afviser regeringens forslag om krav om mundbind i det offentlige rum: - Det kom som en tyv om natten

Annonce