Annonce
Navne

JydskeVestkysten får ny Esbjerg-redaktør

Anne Kleemeyer Kiil er fra 1. september ny Esbjerg-redaktør for JydskeVestkysten. Foto: Søren Gylling
37-årige Anne Kiil skal stå i spidsen for to ugeaviser og JydskeVestkysten i Esbjerg og Fanø Kommuner.
Annonce

Anne Kleemeyer Kiil blev tirsdag præsenteret for medarbejderne på JydskeVestkystens Esbjerg- og Ribe-redaktioner som deres nye redaktør. Det er dog først 1. september, hun tiltræder i sit nye job. Indtil da vil hun fortsat være lokalredaktør i Tønder for JydskeVestkysten og ugeaviserne Tønder og Digeposten.

Det er i høj grad hendes præstationer som Tønder-redaktør de seneste fire år, der har ført til, at hun snart flytter til Esbjerg såvel arbejdsmæssigt som privat. Hun blev valgt i et stærkt felt med 14 ansøgere. Anne Kleemeyer Kiil har været med til at skabe en meget velfungerende lokalredaktion, som er den absolut førende leverandør af nyheder og journalistisk stof i Tønder Kommune.

Annonce

Tæt på et drømmejob

- Det har været tæt på at være et drømmejob. Det har været spændende både at være med til at udvikle redaktionen og lære Tønder-egnen at kende, siger Anne Kleemeyer Kiil.

I sit nye job får hun ansvaret for dækningen af Danmarks femtestørste by, Esbjerg, Fanø samt de tidligere Bramming og Ribe Kommuner. På redaktionen i Ribe bliver der produceret indhold til såvel JydskeVestkysten som ugeaviserne Ribe og Bramming. På lokalredaktionen i Esbjerg leverer man udelukkende indhold til JydskeVestkysten.

- Jeg glæder mig helt vildt til at få ansvaret for dækningen af en så stor kommune, der både kultur- og erhvervsmæssigt er meget spændende. Og så glæder jeg mig til at være med til at udvikle både redaktionen og medarbejderne på en positiv måde, siger Anne Kleemeyer Kiil.

Annonce

Fortid i Esbjerg

Den 37-årige kvinde har tidligere arbejdet i Esbjerg, men hun har aldrig før boet i Sydvestjyllands hovedstad. Hun arbejdede fra 2011-2016 som journalist på JydskeVestkystens nyhedsredaktion i Esbjerg, så hun er godt bekendt med både Esbjerg-området og det markante mediehus, der ligger over for Esbjerg Banegård.

Anne Kleemeyer Kiil afløser som Esbjerg-redaktør Christian Friis Hansen, der 10. august har første arbejdsdag i København som direktør og chefredaktør for virksomheden Landbrugsmedierne, som er ejet af dansk landbrug.Jeg glæder mig helt vildt til at få ansvaret for dækningen af en så stor kommune, der både kultur- og erhvervsmæssigt er meget spændende.

Anne Kleemeyer Kiil, ny Esbjerg-redaktør fra 1. september
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce