Annoncørbetalt indhold

Jylland er blevet den nye populære studie by

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Igennem de sidste mange år har flere haft lysten til at bo i Jylland om omegn. Det skyldes at både huspriser, men også generelle lejlighedspriser koster væsentligt mindre der. Det får hurtigt masser af unge såvel som voksne til at strømme til Jylland, i jagten på den perfekte bolig. Det er især udlejerene der får travlt, da der er stor efterspørgsel. Men hvad er godt at være opmærksom på, både som lejer og som udlejer?


Annonce

Billigere og bedre?


Det er ingen hemmelighed at der er efterspørgsel på lejligheder som aldrig før. Flere og flere har et ønske om at leje et sted at bo, og det er næsten helt vanvittigt at se, hvor mange penge borgere er villige til at give, såfremt de kan finde et nogenlunde centralt sted. Der vil altid være stor efterspørgsel på at bo i de større byer, specielt København. Men over årerne, så er der også flere der ihærdigt bevæger sig hen imod Jylland. Her er der nemlig også tonsvis af lejligheder, ofte i betydeligt billigere prisklasser end hvad der er at finde i København. Det er især boliger og lejligheder som er ejet af boligselskaber, som de fleste gerne vil have fingrene i. dette skyldes primært, at det giver en større sikkerhed at bo til leje hos et alment boligselskab, fremfor at have at gøre med en privat udlejer. Der findes mange dygtige private udlejere, men nogle gange kan reglerne og aftalerne være uklare, og det kan gøre mere skade end gavn. Det er derfor afgørende at der er en kontrakt, som kan fortælle præcist hvordan tingene fungerer. En endnu bedre idé er at få fat i en digital lejekontrakt. På denne måde vil du altid have mulighed for at kunne hive kontrakten frem, så længe du har en computer eller en mobiltelefon. Med en digital lejekontrakt vil der være en klar aftale i hus.


Det kræver tid og tålmodighed


Det kan være enormt stressende at skulle finde det helt rigtige sted at bo. Mange har måtte gå på kompromis med størrelsen, prisen eller placeringen. Selvfølgelig er det ikke altid muligt at få det hele, men derfor kan det godt ærgre os, når vi får noget som er så langt fra det vi havde forestillet os. Dette problem kan potentielt snart være slut, eftersom regeringen vil bygge over 20.000 almene boliger i store byer som skal give plads til flere mennesker. Fordi så mange netop er søgt hen imod Jylland, så har det også ryddet markedet for tomme boliger. Især Aarhus har været et samlepunkt for mange udefrakommende. Det har resulteret i, at luksuslejligheder bliver revet væk i Aarhus. Selvom det kan føles som om at alle boliger er væk det øjeblik du kigger, så er du ikke alene med den følelse. At finde det helt rigtige tager tid, så sørg for at være tålmodig og have den digitale lejekontrakt klar – den vil være en kæmpe hjælp!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.