Annonce
forside

Jyllandsseriens sidste topkamp ender uafgjort

Lørdag blev den sidste topkamp mellem Jyllandsseriens første- og andenplads, FC Sønderborg og Fredericia fF, spillet på FC Sønderborgs hjemmebane. Kampen endte uafgjort, hvilket betyder, at hjemmeholdet afslutter sæsonen med en placering på puljens førsteplads.

SØNDERBORG: I weekenden blev den afsluttede topkamp i den lokale pulje af Jyllandsserien spillet mellem FC Sønderborg og Fredericia fF. Kampen, hvor de to hold spillede om puljens førsteplads, endte uafgjort, hvilket betyder, at FC Sønderborg kunne beholde den langvarige placering på førstepladsen.

Kampen startede ellers bedst for Fredericia fF, da Emil Lindø scorede efter et hjørnespark, og dermed bragte holdet i føring til 1-0. Men i anden halvleg kom FC Sønderborg mere ind i spillet, og efter kort tid udlignede Sønderborgs Christian Nielsen til 1-1, efter at være blive skiftet ind i halvlegen.

Efter udligningen var det meste Fredericia, der satte pres på i angrebet.

- Fredericia skulle jo bruge en sejr, så de forsøgte at presse på, men udover en enkelt friløber, synes jeg, vi holder dem godt på afstand, gengiver FC Sønderborgs assistenttræner Olav Jessen.

Derfor lykkedes heller ikke for Fredericia fF, at komme i føring igen, og kampen endte 1-1.

Annonce


  • Fodbold, Jyllandsserien, Herrer: FC Sønderborg - Fredericia fF: 1-1 (0-1)
  • Målscorer FC Sønderborg: Christian Nielsen (47')
  • Målscorer Fredericia fF: Emil Lindø (7')

Tilskuertal: Ca. 150

Turen går til oprykningsspillet

Hos FC Sønderborg er de glade for det uafgjorte resultat, der gjorde, at holdet efter en mere turbulent anden halvdel af serien stadig kunne beholde førstepladsen.

- Vi har lagt på førstepladsen hele sæsonen, så det er vel fair nok, at vi også afslutter her, mener assistenttræneren, der ser tilbage på en vellykket sæson:

- Foråret har været mere end godkendt. Det vigtigste mål var at blive blandt de fire bedste, og det er lykkedes fuldt ud. Det, at vi så gik hen og vandt puljen, er så bare ekstra flot, siger træneren.

Efter afslutningen på sæsonen vil der nu være pause for de to hold, inden de i foråret skal videre til oprykningsspillet, hvor både FC Sønderborg og Fredericia fF vil få en chance for at spille sig op i Danmarksserien.

Hos FC Sønderborg ser de frem til den nye sæson.

- Det er jo altid spændende, når en sæson er slut, om vi får nogle nye spillere, og der er sikkert også nogle, som skal videre til noget andet, fortæller assistenttræneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Sønderjyske politikere måtte vælge pragmatisme før principper

Det hører til sjældenhederne, at embedsmænd udtaler sig skarpt og uden omsvøb. Men det gjorde han, direktøren på rådhuset. ”Fuldstændigt utilstedeligt” kaldte Stig Werner Isaksen udvidelsen af Tinglev-virksomheden N.T. Tømrer og Snedkerforretning. Det utilstedelige består ifølge den kommunale direktør i, at en anden direktør, virksomhedsejeren, har udvidet sit firmas fysiske rammer uden at sørge for de nødvendige tilladelser først. Ulovligheder skal selvfølgelig ikke accepteres. ”Med lov skal man land bygge”, som det står skrevet på indgangen til Københavns Byret. Og indlysende er det, at politikernes beslutning om – imod forvaltningens anbefalinger – at godkende Tinglev-virksomhedens udvidelse har nogle åbenlyst indbyggede problematikker. FOR HVILKET SVAR giver man det næste firma, der bryder reglerne lige så klokkeklart, som N.T. Tømrer og Snedkerforretning har gjort? Og hvordan vil den virksomhed, den direktør reagere, hvis embedsmændene også til den tid siger nej, og politikerne modsat nu holder fast i afgørelsen? Forskelsbehandling er blot et af de ord, der falder lige for. Som Stig Werner Isaksen formulerer det: - Jeg kan sagtens forstå politikernes beslutning, men jeg kunne bare ikke anbefale den. DET STOD PÅ ingen måde skrevet i embedsmands-manualerne, at det var den løsning, der blev konklusionen. Politikerne har i denne sag valgt den pragmatiske tilgang: Det ser ikke kønt ud; der er dog noget meget vigtigere på spil: Eller som den socialdemokratiske gruppeformand og borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, konstaterede: - For os handler det om arbejdspladser. Venstres Philip Tietje, der er formand for vækstudvalget for land og by, er på linje. Også han kunne se arbejdspladser forsvinde, hvis politikerne havde fulgt embedsmændenes anbefalinger. SKÅRET IND TIL benet: Politikerne valgte pragmatisme før principper. Arbejdspladser før overholdelse af regler. Naturligvis er politikerne fuldt ud bevidste om dilemmaerne, og de har formentlig godkendt udvidelsen af Tinglev-virksomheden med billeder på nethinden af de problemer, godkendelsen kan skabe for dem senere. Ingen af dem kunne bare have holdt til de konsekvenser, en fastholdelse af den administrative afvisning måske havde resulteret i. ”POLITIKERNE SKYLD I, at virksomhed må fyre”, var en konklusion, der kunne være taget på de sociale medier. Det er selvfølgelig noget sludder, for virksomheden har ikke fulgt reglerne, men den slags kan være svær at forklare over for dem, der af den grund måtte sige farvel til deres arbejdsplads. Politikerne var nødt til at godkende virksomhedens udvidelse på bagkant. Vel vidende at en lignende sag kan dukke op i deres indbakke en anden gang. Og hvad gør de så? GOD SØNDAG

JV Podcast

JV Podcast: Danfoss-fyringer, rekord-opkøb og en enkelt københavner-chef huserer på Als

Annonce