Annonce
Esbjerg

Kæmpe børnetøjs-outlet popper op i Esbjerg

Outletland vil holde åbent fra klokken 10.00 til 19.00 både torsdag og fredag, mens lørdag og søndag bliver med åbningstiden 10.00 til 16. 00. Pressefoto.

Outletland med et par hundrede tusinde stykker børnetøj lander i Esbjerg torsdag i næste uge og er klar til at stille juleshopping-hungeren med massive mængder børnetøj.

Esbjerg: En midlertidig børnetøjs-outlet på 1.000 kvadratmeter popper op i Esbjerg - nærmere bestemt i ledige lokaler på Østre Gjesingvej 9 - torsdag den 29. november og fire uger frem.

Den rejsende kæmpebutik, Outletland, stiller med 250.000 stykker tøj og føjer 100.000 til. Outletland sælger udelukkende tøj og sko til børn op til 14 år. Det er der så til gengæld masser af, og der kan blandt andet købes mærker som Mini A Ture, Småfolk, Minymo, Me too, Papfar og Pippi.

Butikken holder åbent torsdag til søndag i den måned, den befinder sig i Esbjerg. De første tre dage af hver uge går nemlig med at sikre, at der ikke er tomme bøjler på tøjstativerne.

- Vi fylder op hele tiden, oplyser Daniel Rodriguez fra Outletland - Stock Group A/S, der rejser rundt i landet med konceptet og besøger en by en måned ad gangen.

Ifølge Daniel Rodriguez bliver alt ordnet og hængt pænt op, så man ikke skal stå på hovedet i tøjbunker. Forretningen har mest til børn fra nyfødt til fem år, men man kan også finde tøj op til størrelse 13 til 14 år. Der vil være en hel del overtøj til den kolde vintertid at finde på bøjlerne - lige fra flyverdragter til de små til vinterjakker, huer og handsker. I øjeblikket er Daniel Rodriguez ved at hyre lokale unge til at stå i outletbutikken i weekenderne.

- Vi skal bruge 10 drenge og piger, og de fleste kan jo bruge en ekstra mønt her i julegavetiden, konstaterer Daniel Rodriguez, der har slået jobbene op på Facebook og allerede er blevet løbet over ende af interesserede unge.

Outletland plejer at have stor succes i de byer, virksomheden besøger.

- Vi plejer faktisk at have folk ude på vejen til at dirigere trafikken. De andre steder er der kommet nogle tusinde til åbnings-weekenden, siger Daniel Rodriguez.

Der bliver rigelige mængder børnetøj på Østre Gjesingvej 9 fra på torsdag i næste uge. Pressefoto.
Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Danmark For abonnenter

Frøs Sparekasse fjerner ældre kunders mulighed for at overføre penge via netbank

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Sydjylland For abonnenter

Børn føler sig flove og anderledes: Konfirmationstiden udpensler familiers manglende ressourcer

Annonce