Annonce
forside

Kæmpe badmintonstævne: Ti haller tages i brug

Langt over 500 børn og unge deltager i weekenden i DGI Sønderjyllands store badmintonstævne i Tønder Kommune. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

566 unge badmintonspillere dyster i weekenden i Tønder Kommune. Haller i både Tønder, Løgumkloster og Bredebro tages i brug.

Tønder: I weekenden afvikles et af de helt store sportsstævner i Tønder Kommune, når DGI Sønderjylland afvikler Tønderstævne - den store årlige badmintonturnering.

Hele 566 unge badmintonspillere er tilmeldt, og arrangørerne har valgt også at tage to haller i Bredebro i brug.

- Vi spiller i ti haller om lørdagen og fire om søndagen, fortæller turneringsleder Preben Hansen fra DGI Sønderjylland.

Der spilles i fire haller i Tønder Sport & Fritidscenter, fire haller i Klosterhallerne og to haller i Bredebro Idrætscenter.

Der deltager ungdomspillere fra U9 til U19, og der er langt fra tale om et stævne kun med lokale spillere.

- De kommer faktisk fra hele landet og nogle nede fra Tyskland, fortæller Preben Hansen.

Ifølge stævnelederen er det det største stævne, som DGI Sønderjylland holder.

Der er arrangeret overnatning for spillerne på Tønder Grundskole, og så kan spillerne komme gratis i svømmehallen lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce