x
Annonce
Kolding

Kæmpe ejendom sat til salg for 35 millioner kroner

Davidsens Tømmerhandel har sat deres store bygning på Industrivej til salg for 35 millioner kroner. - Det er en udmærket lagerbygning, og heldigvis er der stort behov for lagerlokaler, siger erhvervsmægler Ole Vestergaard fra Colliers International. Foto: Colliers International

Stigende nethandel betyder, at behovet for store lagerejendomme stiger, lyder det fra ejendomsmægleren, der skal sælge Davidsens Tømmerhandels store ejendom i Vamdrup, der på næsten 20.000 kvadratmeter.

Vamdrup: I foråret meddelte Davidsens Tømmerhandel, at man sagde farvel til Vamdrup.

Nu har Davidsens Tømmerhandel så sat den store bygning i Vamdrup på knap 20.000 kvadratmeter til salg for 35 millioner kroner.

- Det er en udmærket lagerbygning, og heldigvis er der stort behov for lagerlokaler. Interessen er rimelig stor - også selv om det er en stor bygning. Jeg kan ikke nævne nogle navne naturligvis. Men jeg kan sige, at nogle af de interesserede købere har relation til nethandel. Nethandlen vokser, det er ret tydeligt, siger erhvervsmægler Ole Vestergaard fra Colliers International, der har opgaven med at sælge ejendommen på Industrivej. Dele af den store bygning er lige nu udlejet på korte lejeaftaler.

- Der er mange butikker, der stort set ikke har noget lager mere. De får leveret varer hver eneste dag. Det betyder blandt andet, at vi kan se, at det er leverandørerne, der selv står med lageret, og typisk samler man det i meget store enheder, og her kunne ejendommen i Vamdrup være et godt bud, siger Ole Vestergaard.

Annonce

- Det havde selvfølgelig været bedre, hvis ejendommen lå lige ved siden af motorvejen. Ingen tvivl om det. Men nu ligger den i Vamdrup, og der er cirka 10 kilometer ud til motorvejen. Men prisen er også fastsat efter, at den ligger et stykke fra motorvejen.

Ole Vestergaard, erhvervsmægler i Colliers International
I foråret meddelte Davidsens Tømmerhandel, at virksomheden sagde farvel til Vamdrup, og nu er deres lagerejendom på Industrivej sat til salg. Virksomheden har samlet lageraktiviteterne på virksomhedens centrallager i Føvling. Foto: Colliers International

Ligger rimeligt godt

Beliggenheden er dog ikke helt i top. Når lastbilerne forlader ramperne i den store ejendom, skal de køre cirka otte minutter før de rammer motorvejen.

- Ejendommen ligger rimeligt godt. Det havde selvfølgelig været bedre, hvis ejendommen lå lige ved siden af motorvejen. Ingen tvivl om det. Men nu ligger den i Vamdrup, og der er cirka 10 kilometer ud til motorvejen. Men prisen er også fastsat efter, at den ligger et stykke fra motorvejen, siger Ole Vestergaard, der går efter at sælge ejendom samlet

- Men den kan deles op, hvis det er ønsket. Indtil videre har vi lavet nogle korte tidsbegrænsede lejekontrakter med nogle virksomheder. Men de kan hurtigt opsiges. Men lige nu kommer der lidt penge ind, siger Ole Vestergaard.

Medarbejderne i Davidsenshop, der sad i Vamdrup, er rykket til hovedkontoret i Vojens. Virksomheden besluttede i foråret at samle lageraktiviteter på virksomhedens centrallager i Føvling, der dækker cirka 40.000 kvadratmeter, og planerne om at åbne et byggemarked i Vamdrup blev opgivet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kongehuset aflyser alle arrangementer i forbindelse med Genforeningen

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Annonce