Annonce
forside

Kæmpe forskelle på bilsyn i Esbjerg: Her slipper du lettest igennem

Der er store forskelle på, hvor mange biler synshallerne i Esbjerg-området slipper igennem nåleøjet, når bilen skal til tjek. Arkivfoto

Der er store forskelle på hvor mange biler synshallerne i Esbjerg-området slipper igennem nåleøjet, når bilen skal til tjek.

Annonce

Esbjerg: Hvis din bil hænger i bremsen, og næste syn er på vej, kan der være nogle synshaller, der er mere fordelagtige end andre. Det viser nye tal fra tjekbilsyn.dk.

Opgørelsen viser, at der kan være meget stor forskel på godkendelsesprocenterne for de forskellige synshaller i Esbjerg-området.

Mens nogle synshaller godkender næsten alle biler, er der andre steder, hvor kun omkring 70 procent, der slipper gennem nåleøjet.

Hvis du for eksempel tager ind og får tjekket bilen hos Applus Bilsyn Roust så godkendes 91 procent af bilerne, mens Bramming Bilsyn på Hedelundvej "kun" godkender 70 procent af bilerne, som kommer til syn på stedet. Sidstnævnte baseres dog kun på 10 biler.

Top 3 synshaller med højeste godkendelsesprocenter:


  1. Applus Bilsyn Roust - 91 procent godkendes
  2. Applus Bilsyn Varde Vest - 86 procent godkendes
  3. Applus Bilsyn Bramming - 85 procent godkendes
  4. Applus Bilsyn Esbjerg Nord - 84 procent godkendes
  5. Applys Bilsyn Esbjerg Syd - 83 procent godkendes

I den anden ende findes:

Bramming Bilsyn, Hedelundvej - 70 procent godkendes

CS Bilsyn, Ribe - 74 procent godkendes

FDM Test & Bilsyn, Spangsbjerg Møllevej - 76 procent godkendes

Tarp Bilsyn, Tarp Byvej - 78 procent godkendes

Applus Bilsyn, Fanø - 79 procent godkendes

Tjekbilsyn.dk sammenligner synsrapporter fra hele landets synshaller baseret på de nummerplader, der bliver indtastet i systemet (i alt 819.117 registrerede bilsyn). Både en betinget og ubetinget godkendelse medregnes, mens en betingelse om omsyn regnes for at være ikke-godkendt.

Den gennemsnitlige godkendelsesprocent for Region Syddanmark ligger på 84 procent, mens landsgennemsnittet er på knap 82 procent.

Smiley-ordning

Færdselsstyrelsen har sin egen smileyordning, som fortæller dig, hvor god den enkelte synshal er til at overholde de tekniske og administrative krav, der stilles til en synshal og dens arbejde.Færdselsstyrelsen tildeler smileys i forbindelse med sit tilsyn med synshallerne. Tilsynene omfatter blandt andet, at Færdselsstyrelsen kontrollerer nysynede biler, vurderer eventuelle klager over synshallen og holder øje med, at synshallen ikke har betydelig gæld til det offentlige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Regionalt

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Danmark

Live fra pressemøde: 'Smittetal er gået fuldstændig bananas' - hele verdenskortet kan snart blive orange

Annonce