Annonce
Sønderborg

Kæmpe interesse for luksuslejligheder i Sønderborg

Sådan forventes Kongebrohuset at komme til at se i ud ifølge visualiisering fra C.F. Møller.
Flere end 200 har vist interesse for de 29 eksklusive lejligheder i Kongebrohuset tæt på Alssund. Der er købere fra hele landet.
Annonce

Sønderborg: Det bliver efter alt at dømme intet problem at sælge luksuslejligheder i Sønderborg til mellem 2,8 og 10,5 millioner kroner. Der er en overvældende interesse for de 28 lejligheder tæt på Alssund lige nord for Hotel Alsik.

- Vi har faktisk nu over 200 interesserede. Så ved jeg godt, at det ikke er alle 200 der vil købe, men jo der er en meget stor interesse, siger direktør Per Have, Bitten og Mads Clausens Fond.

Fonden bygger de eksklusive lejligheder sammen med A. Enggaard A/S, partnere, der har arbejdet tæt sammen tidligere med Borgen, Alsik og Videnshuset.

Det er endnu ikke afklaret, hvad der sker, når så mange ønsker at købe en lejlighed. Det kan være lodtrækning blandt dem, der har afgivet et købstilbud - eller en budrunde, hvor folk byder ind på lejlighederne.

- Det bliver noget i den stil, for på et tidspunkt skal man afgive et bindende købstilbud, og så kunne det ende i en budrunde, siger Per Have.

Han oplyser at den store interesse ikke alene er fra købere i Sønderborg og Sønderjyllan, men fra store dele af det øvrige Danmark som København, det storkøbenhavnske område, Odense og Vejle.

Annonce

Flytter ind i 2022

Kongebrohuset får lejligheder fra 80 til 200 kvadratmeter, og alle lejligheder får rummelige altaner ud mod Alssund - mens de dyrere lejligheder på øverste etager har private tagterrasser med væksthuse, udekøkken og og tub.


Vi har faktisk nu over 200 interesserede. Så ved jeg godt, at det ikke er alle 200 der vil købe, men jo der er en meget stor interesse

Per Have, direktør BMC-fonden


Kongebrohuset har fået navn af Kongebroen, der efter Genforeningen i 1920 blev brugt som anløbsbro for kongeskibet.

Det forventes, at indflytning kan ske i første halvdel af 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce