Annonce
Sønderborg

Belønner ansatte: Danfoss inviterer til kæmpe fest

Det er sjette gang, at Danfoss belønner sine danske ansatte for indsatsen med en kæmpe personalefest. Arkivfoto: Timo Battefeld
Koncernen belønner sine danske medarbejdere for indsatsen det forgangne år med gratis musik, mad og våde varer den 23. august i Sønderborg.
Annonce

Sønderborg: Danfoss' ansatte gang kan så småt godt begynde igen at kridte danseskoene og glæde sig. Den 23. august fyrer koncernen endnu en gang en stor fest af på sine danske medarbejdere.

- Vi har haft et godt resultat i 2018, som vores medarbejdere har ydet en rigtig stor indsats for. Det vil vi gerne markere og fejre med en fest med mad og drikke og god musik, siger koncernchef Kim Fausing.

Danfoss havde fremgang i 2018 på både top- og bundlinjen. Omsætningen nåede 45,5 milliarder kroner, ligesom overskuddet voksede til næsten 3,5 milliarder.

Festen kommer endnu en gang til at foregå på Ringriderpladsen. Konceptet bliver det samme som de andre år, hvor Danfoss har belønnet sine ansatte, men ellers er detaljerne indtil videre noget sparsomme.

- Hvem der kommer og spiller bliver ikke afsløret endnu. Det skal være en overraskelse, forklarer Kim Fausing.

Det er sjette gang Danfoss holder fest for sine ansatte. Sidste år var der ikke nogen fest. Ikke på grund af et dårligt resultat, men derimod fordi Danfoss gerne vil veksle mellem en stor samlet fest for de danske ansatte og markeringer ude på de enkelte lokationer i et toårigt interval.

Vi har haft et godt resultat i 2018, som vores medarbejdere har ydet en rigtig stor indsats for. Det vil vi gerne markere og fejre

Kim Fausing, koncernchef

Annonce

Fest for millioner

I august 2017 var omkring 4.200 Danfoss-ansatte samlet til gratis fest på Ringriderpladsen. I arbejdstiden fik de alt den mad, de kunne fortære samt alt den vin, vand og øl, de kunne drikke.

Ikke mindre end 7.000 liter øl, 800 meter pølse, 350 kilo drømmekage og et ton kartofler blev det til. Der var både vinbar, Kislings kaffebar, Hjem Is-bil og maden kom fra Brdr. Koch.

Som noget nyt var der også en lille telt på 400 kvadratmeter, hvor det lokale band Feelgood spillede. I det 5.000 kvadratmeter store telt var der underholdning med Mick Øgendahl, Carpark North og Gnags.

Ideen med at holde fest for de danske ansatte opstod, da Danfoss med 2010-regnskabet var tilbage på sporet efter nogle hårde år udløst af finanskrisen.

Første gang var i 2011 i Fredericia. Siden har en af Danmarks største personalefester været holdt på Ringriderpladsen i Sønderborg. Gennem årene har andre store navne som TV-2, Nik & Jay, Thomas Helmig og Nephew stået for underholdningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Blåvand under angreb - igen

Podcast

JV Podcast: Derfor får Søvndal svært ved at erobre borgmesterposten

Kolding For abonnenter

Enhedslisten er forbeholden overfor Søvndal: - Vi har til gode at finde ud, hvad han står for politisk

Annonce