Annonce
Sønderborg

Belønner ansatte: Danfoss inviterer til kæmpe fest

Det er sjette gang, at Danfoss belønner sine danske ansatte for indsatsen med en kæmpe personalefest. Arkivfoto: Timo Battefeld
Koncernen belønner sine danske medarbejdere for indsatsen det forgangne år med gratis musik, mad og våde varer den 23. august i Sønderborg.

Sønderborg: Danfoss' ansatte gang kan så småt godt begynde igen at kridte danseskoene og glæde sig. Den 23. august fyrer koncernen endnu en gang en stor fest af på sine danske medarbejdere.

- Vi har haft et godt resultat i 2018, som vores medarbejdere har ydet en rigtig stor indsats for. Det vil vi gerne markere og fejre med en fest med mad og drikke og god musik, siger koncernchef Kim Fausing.

Danfoss havde fremgang i 2018 på både top- og bundlinjen. Omsætningen nåede 45,5 milliarder kroner, ligesom overskuddet voksede til næsten 3,5 milliarder.

Festen kommer endnu en gang til at foregå på Ringriderpladsen. Konceptet bliver det samme som de andre år, hvor Danfoss har belønnet sine ansatte, men ellers er detaljerne indtil videre noget sparsomme.

- Hvem der kommer og spiller bliver ikke afsløret endnu. Det skal være en overraskelse, forklarer Kim Fausing.

Det er sjette gang Danfoss holder fest for sine ansatte. Sidste år var der ikke nogen fest. Ikke på grund af et dårligt resultat, men derimod fordi Danfoss gerne vil veksle mellem en stor samlet fest for de danske ansatte og markeringer ude på de enkelte lokationer i et toårigt interval.

Annonce

Vi har haft et godt resultat i 2018, som vores medarbejdere har ydet en rigtig stor indsats for. Det vil vi gerne markere og fejre

Kim Fausing, koncernchef

Fest for millioner

I august 2017 var omkring 4.200 Danfoss-ansatte samlet til gratis fest på Ringriderpladsen. I arbejdstiden fik de alt den mad, de kunne fortære samt alt den vin, vand og øl, de kunne drikke.

Ikke mindre end 7.000 liter øl, 800 meter pølse, 350 kilo drømmekage og et ton kartofler blev det til. Der var både vinbar, Kislings kaffebar, Hjem Is-bil og maden kom fra Brdr. Koch.

Som noget nyt var der også en lille telt på 400 kvadratmeter, hvor det lokale band Feelgood spillede. I det 5.000 kvadratmeter store telt var der underholdning med Mick Øgendahl, Carpark North og Gnags.

Ideen med at holde fest for de danske ansatte opstod, da Danfoss med 2010-regnskabet var tilbage på sporet efter nogle hårde år udløst af finanskrisen.

Første gang var i 2011 i Fredericia. Siden har en af Danmarks største personalefester været holdt på Ringriderpladsen i Sønderborg. Gennem årene har andre store navne som TV-2, Nik & Jay, Thomas Helmig og Nephew stået for underholdningen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Ko-broen i Gesten er privat ejendom

Kommentar For abonnenter

Spændende projekt med Tilflytterbolig

Det går op og ned for landsbyerne. Sådan er det rundt i landet, og sådan er det også her i Vejen Kommune. Et par eksempler fra den seneste tids artikler her i JydskeVestkystens Vejenudgave afspejler meget godt, at det står sådan til: I Hovborg er der et mål om at uddele velkomstkurve til de borgere, som flytter til landsbyen. Men den målsætning er blevet en udfordring, simpelthen fordi der flytter så mange til landsbyen, et det endog er svært at følge med at få uddelt velkomstkurvene. I den østlige ende af kommunen – i Andst – har landsbyens dagligvareforretning, Høkeren, mistet omsætning. Andst er ellers en af de landsbyer, hvor der også har været god gang i tilflytningen og byggeri af nye huse gennem de senere år. Hver sin landsby – med hver deres udfordringer. Men tilbage til Hovborg. Selv om det på jævnt vestjysk kan konstateres, at ”det egentlig går udmærket” i Hovborg, hvor der findes en brugsforening, en kro, virksomheder samt et aktivt foreningsliv, så bliver øjnene alligevel ikke lukket for, at der hele tiden skal gøres noget for ikke bare at fastholde tingene, som de er; nej, der skal også udvikling til. Lokalrådet i Hovborg har just afviklet et møde, hvor det netop handlede om, hvad der skal til for at skabe udvikling og fremdrift, der kan være med til at sikre landsbyens overlevelse. Et af udgangspunkterne for mødet er den statistiske kendsgerning – en træls én af slagsen – nemlig, at der rundt i landet de seneste ti år er flyttet 40.000 beboere fra de små samfund og ind til byerne. Det er tæt på, at tallet matcher indbyggertallet i hele Vejen Kommune. En del af lokalrådets møde kom til at handle om projekt Tilflytterbolig, som Hærvejsklyngen – Hovborg, Lindknud, Gjerndrup, Gesten og Bække – er langt fremme med. Ikke færre end 16 projekter er i gang rundt i landet, og her lokalt har Hærvejsklyngen planer om at købe den tidligere børnehave-ejendom i Lindknud og ombygge den til en Tilflytterbolig. En Tilflytterbolig er rettet mod familie eller par, der ikke er bosiddende i den pågældende landsby, men som af jobmæssige årsager ønsker eller overvejer at flytte tættere på sin nuværende eller kommende arbejdsplads. Tilflytterboligen giver mulighed for, at familien eller parret kan finde ud af, om et nyt lokalsamfund og et eventuelt nyt job er det rigtige valg, inden man investerer i en bolig i et område, man ikke kender. I disse år er der god gang i udviklingen af arbejdspladser i Vejen Kommune, hvilket skaber et potentiale for nye tilflyttere. Den tilflytterkampagne, som Vejen Kommune og UdviklingVejen har i gang, suppleres rigtig fint med projektet med en Tilflytterbolig. Det bliver derfor spændende at følge projektet i Lindknud, og om det efterfølgende lykkes at få en Tilfytterbolig i hver af de fem landsbyer i Hærvejsklyngen. GOD SØNDAG

Annonce