Annonce
Læserbrev

Kæmpe radikal fod fejl i Esbjerg Byråd

Annonce

Læserbrev: De Radikale i Esbjerg: Håndtryksceremonien er ikke vores politik. Sådan lyder det i JydskeVestkysten fra gruppeformanden for De Radikale Venstre i Esbjerg Byråd. Anne Marie Geisler Andersen siger klart fra over for håndtryks ceremonien. Det har været til debat i Esbjerg Byråd, og et flertal i Esbjerg Byråd går fortsat ind for, at nydanskere, der har fået tildelt dansk statsborgerskab og dansk pas, giver hånd til enten borgmester eller en giftefoged.

Det sker i forbindelse med en festlig ceremoni på Esbjerg Rådhus. De Radikale her i Esbjerg mener noget andet og siger klart nej til håndtrykket, som ellers er en stor del af dansk tradition. I mange sammenhænge er det yderst dansk at give hånd. Tænk bare på hestehandlere, der slår hånd efter en god handel. Vores Esbjerg-fiskere, der giver hånd, når de har solgt rødspætter ved kajkanten.

Når esbjergensere holder fest, er håndtrykket en naturlig gestus for at møde hyggelige gæster. De Radikale rammer helt forbi skiven blandt esbjergensere. 99 procent af indfødte i Esbjerg kan ikke se noget problem med et godt dansk håndtryk. De Radikale lefler for og vil ikke støde fremmede kulturer. De Radikale har begået en kæmpe fodfejl i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce