Annonce
Esbjerg

Kæmpedonation sparker gang i fitnessdrømme i Andrup

Her ses Lene Raadkjær Jørgensen (tv) og Sabine Falkenberg i det kommende fitnessområde på 1. salen i Energien i Andrup. Lene og Sabine deler formandskabet i SAGU. Foto: Per Benny Paulsen
Pengene skal bruges til at etablere foreningsbaseret fitness i Kultur- og Fritidscentret Energien i Andrup.
Annonce

Esbjerg: Der var stor jubel i Skads Andrup Gymnastik & Ungdomsforening, da de for nylig fik den glædelige meddelelse, at foreningen har fået bevilget 100.000 kroner fra SE’s Vækstpulje.

- Vi skal bruge pengene til vort kommende foreningsbaserede fitnesscenter på 1. salen i Energien, som er færdigbygget, men det er nok urealistisk, at fitnesscentret kommer til at stå færdigt til indvielsen af Energien, oplyser Sabine Falkenberg, som deler formandsskabet i SAGU med Lene Raadkjær Jørgensen.

Indtil videre er det kommende fitnessområde på 68 kvadratmeter helt tomt, så de 100.000 vil blive brugt som et tilskud til maskiner/udstyr, som er budgetteret til at koste omkring 470.000 kroner.

- Vi har søgt DIF’s og DGI’s Foreningspulje om 170.000 kroner til maskinerne, ligesom SAGU selv er indstillet på at bruge 100.000 kroner på den nye aktivitet, fortæller Sabine Falkenberg og Lene Raadkjær Jørgensen.

DIF’s og DGI’s Foreningspulje uddeler hvert år 44 millioner kroner til idrætsforeninger rundt omkring i landet, og får SAGU bevilget det beløb, foreningen har søgt om, vil den være et kæmpeskridt nærmere en åbning af SAGU-fitness.

SAGU skal endvidere låne en del af beløbet til finansieringen hos foreningsfitness Bevæg dig for livet, som er et samarbejde mellem DGI og DIF.

Lene og Sabine fortæller endvidere, at der søndag den 12. januar vil blive holdt en prøvedag i lokalet på 1. salen i Energien, hvor interesserede fra klokken 12.00-15.00 kan prøve CrossGym, Pilates og IndoorCycling (spinning).

Klokken 12.00, 13.00 og 14.00 vil der blive holdt et lille oplæg, hvor SAGU fortæller, hvor langt de er med projektet.

Ved samme lejlighed vil de fremmødte få et tilbud om et års medlemskab.

Energien vil formentlig blive indviet den 21. februar, men datoen ligger altså ikke helt fast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce